Sale

Tommy Hilfiger Check 2-pack grijze sokken

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 12,99

Aanbieding € 7,99

De Tommy Hilfiger Check Grijs zijn klassieke en stijlvolle herensokken. De gebruikte materialen en de gebruikte kleurstellingen maken dat deze herensokken uit de Check serie zowel goed passen bij zakelijke kleding maar ook uitstekend casual gedragen kunnen worden! De samenstelling van de gebruikte materialen maken dat deze Tommy Hilfiger sokken aangenaam aanvoelen maar ook een uitstekende pasvorm hebben. Deze Tommy Hilfiger sokken worden verkocht per twee paar waardoor u toch voordelig herensokken van een topmerk in huis kunt halen! Het duo pack bestaat uit 1 paar effen Grijze sokken en 1 paar Grijze sokken met een grote ruit.

samenstelling: 75% katoen, 23% polyamide, 2% Elastine

uitgebreide informatie

Details

Details

Tommy Hilfiger Check 2-pack Grijs

Het Tommy Hilfiger Check 2-pack Grijs heeft een neutrale grijze kleur, gecombineerd met een donkergrijs en een zwart vlak voor de ruiten. Samen zorgen de kleuren voor een mooi contrast, zonder dat dit ten koste gaat van de zakelijke uitstraling van de sokken. Tegelijkertijd zijn de Tommy Hilfiger sokken ook goed geschikt voor casual outfits, waardoor u ze tijdens meerdere gelegenheden kunt dragen. Met het Tommy Hilfiger Check 2-pack Grijs krijgt u bovendien de beschikking over twee paar, waardoor ze verder een economische keuze vormen.

Sokken met een grote ruit

De Tommy Hilfiger sokken combineren een mooie neutrale effen kleur met het gebruik van duidelijke ruiten in het ontwerp. Dat maakt de sokken een mooie verschijning, zonder dat ze teveel aandacht vragen. Het Tommy Hilfiger Check 2-pack Grijs is een mooie neutrale keuze, terwijl u er wel degelijk voor kunt zorgen dat de basis van uw outfit goed in orde is. Bestel het Tommy Hilfiger Check 2-pack Grijs en bekijk daarnaast ook de andere kleuren die er beschikbaar zijn. Op die manier heeft u altijd de juiste basis tot uw beschikking en kunt u stijlvol verschijnen.

Hoogwaardige materialen voor de herensokken

Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen voor de herensokken kunt u met het Tommy Hilfiger Check 2-pack Grijs rekenen op een combinatie van prettig draagcomfort, een goede pasvorm en uiteraard een uitstekende levensduur. Het katoen zorgt voor een prettig comfort, terwijl de 23% polyamide in het Tommy Hilfiger Check 2-pack Grijs ervoor zorgt dat de sokken gemakkelijk meerdere seizoenen meegaan. Verder kunt u met de sokken rekenen op het gebruik van een paar procent elastine. Dat zorgt er in de Tommy Hilfiger sokken voor dat u kunt rekenen op gemakkelijk aan- en uittrekken en een fijne rekbaarheid.

Stijlvolle sokken van Tommy Hilfiger

Op zoek naar een paar stijlvolle Tommy Hilfiger sokken? Het Tommy Hilfiger Check 2-pack Grijs is dan goed geschikt, net als de andere kleuren die er beschikbaar zijn. Samen zorgen ze ervoor dat u de ideale basis in de kast heeft liggen voor praktisch iedere outfit. En bestelt u de sokken online, bijvoorbeeld in meerdere kleuren? We zullen het Tommy Hilfiger Check 2-pack Grijs net als de andere sokken gewoon per brievenbuspost verzenden. Dat betekent dat u vanaf €20 geen verzendkosten betaalt en dat u er bovendien niet voor thuis hoeft te blijven nadat wij ze hebben verzonden. 

Extra informatie

Extra informatie

merk Tommy Hilfiger