Ski sokken

Ski sokken

Gaat u op wintersport en heeft u nog ski sokken nodig? Daarvoor kunt u zeer goed terecht bij SokkenDirect. Bij ons vindt u de beste ski- en snowboardsokken van Falke: zowel voor mannen en vrouwen als voor kinderen.

Ski sokken

Ski sokken maken het skiën een stuk comfortabeler. Ze worden van een ander materiaal gemaakt dan normale sokken. Door de speciale wolmix zijn de sokken blijvend warm. Ze zorgen niet alleen voor warmte, maar ze zijn er ook om de voet te beschermen tegen overbelasting. Skisokken zijn langer dan gewone sokken, zodat ze uw scheenbeen ook goed beschermen. Op bepaalde drukpunten, zoals het scheenbeen, zijn ze dan ook dikker dan op bijvoorbeeld uw kuitbeen.

De eigenschappen

Skisokken van SokkenDirect staan bekend om de volgende kenmerken:

  • Hoge sok met gemiddelde dikte
  • Blijvend warm door wolmix
  • Versteviging en zachte inzetstukken voor in de schoen

Met deze sokken hoeft u niet meer bang te zijn voor kou. Ze zorgen voor een optimale ondersteuning en bescherming van uw voeten tijdens het skiën. Doordat u minder omkijken heeft naar uw voeten, kunt u helemaal genieten van uw wintersportvakantie.

Sokken van Falke

Falke is een grote naam in de skisokkenmarkt en dat is niet voor niets. Zij waren één van de eerste merken die met de beroemde linker- en rechtersokken op de markt kwam. Nu zijn deze anatomisch gevormde sokken niet meer uit de markt weg te denken. Bij skiërs richt Falke zich vooral op voldoende demping. Daarnaast staan ze bekend om hun uitstekende kwaliteit en optimale pasvorm. Dankzij een mix van wol en synthetische materialen blijven uw voeten droog en warm onder alle omstandigheden. De speciale pasvorm gaat vervelende drukplekken tegen.

Comfort tijdens het skiën

Sokken maken de verbinding tussen de schoen en de voet. Daarom zijn goed zittende ski sokken ook zo belangrijk. Om lekker in een schoen te zitten is een goed passende sok dus erg belangrijk. Skisokken zijn speciaal gemaakt om de voeten tijdens winterse weersomstandigheden zo goed en zo lang mogelijk warm te houden. Het zorgt voor voldoende comfort tijdens het skiën. Het goed ademende materiaal zorgt ervoor dat zweet snel wordt afgevoerd, terwijl uw lichaamswarmte goed wordt vastgehouden.

Meer weten? Neem contact met ons op

Bekijk het assortiment van SokkenDirect

Wilt u meer zien van ons assortiment? Bekijk dan nu onze sokken die geschikt zijn om mee te skiën. Neem voor meer informatie over onze ski sokken gerust eens vrijblijvend contact met ons op.