Puma Sokken 2-pack Crew Heritage Stripe Wit

Vanaf € 4,99 Normale prijs € 7,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze Puma sok is gemaakt van zacht katoen (62%) met een mooie rib structuur. De Puma classic 2-pack heeft een comfortband en een naadloze teen voor extra comfort. Zo heeft u al voordelig sokken van het merk Puma in huis. De sok is er in 3 maten, 39-42 en 43-46samenstelling: 62% katoen,31% polyester, 25% polyamide en 2% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Puma Sokken 2-pack Crew Heritage Stripe

De Puma Sokken 2-pack Crew Heritage Stripe combineert een aantal voor mannen belangrijke elementen. U kiest hiermee voor twee paar comfortabele sokken, terwijl u daar een lage online prijs voor betaalt. Zonder dat u er de deur voor uit hoeft en ook zonder dat u ervoor thuis hoeft te blijven. Want, we maken gebruik van een verzendverpakking die gewoon door de brievenbus past.

De herensokken uit het Puma Sokken 2-pack Crew Heritage Stripe zijn beschikbaar in 3 maten, waarmee u eenvoudig kiest voor een sok met een perfecte pasvorm. Gemaakt van degelijke materialen, zoals veel zacht katoen, polyamide en elastine. Dat betekent onder andere een naadloze teen, net als een zachte keuze voor uw voeten.

Beschikbaar in 3 maten

De herensokken uit het Puma Sokken 2-pack Crew Heritage Stripe Zwart zijn beschikbaar in 3 maten, waarmee u eenvoudig zorgt voor de maat die u nodig heeft. Bestel de sokken in 39 - 42 en in 43 - 46. Op die manier kiest u eenvoudig voor de gewenste sokken, altijd goed van kwaliteit.

Dankzij het gebruik van 62% zacht katoen en de andere hoogwaardige materialen. Samen zorgt het in een Puma Classic 2-pack Denim Blue voor hoogwaardige herensokken, terwijl u daar aan de andere kant een lage prijs voor betaalt.

Voordelig 2-pack Puma sokken voor heren

U kunt namelijk gebruik maken van een voordelig Puma Sokken 2-pack Crew Heritage Stripe Op die manier betaalt u aan de ene kant niet teveel, terwijl u aan de andere kant wel kunt rekenen op het beste. Een fijn idee, om uw sokken voortaan online te kopen en daarmee te voorkomen dat u nog een keer mis zal grijpen.

Herensokken van Puma kopen: Denim Blue

U kunt online het Puma Sokken 2-pack Crew Heritage Stripe kopen. Mooie herensokken van Puma, goed van kwaliteit en toch niet hoog geprijsd. Een voordelige keuze bij u in de kledingkast, zodat er altijd voldoende sokken beschikbaar zijn. Op die manier maakt u met de sokken eenvoudig een goede keuze, zowel in Denim Blue als in de andere mooie kleuren die u online kunt kopen.