Puma Cushioned Sneaker 2-pack zwarte sokken

Vanaf € 4,99 Normale prijs € 6,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze Puma Cushioned Sneaker sok is een korte subtiele sok die net boven je sneakers uit steken. De Puma Cushioned Sneaker is een katoenen sok met verstevigde zool voor extra draagcomfort.De sok is er in 2 maten, 39-42, 43-46 samenstelling: 79% katoen, 19% polyamide en 2% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Puma Cushioned Sneaker 2-pack zwarte sokken

Het Puma Cushioned Sneaker 2-pack zwarte sokken bevat twee paar sokken, voorzien van een verstevigde zool. Dat betekent dat de sokken heerlijk zacht lopen en bovendien langer meegaan dan u wellicht van andere paren gewend bent.

Het zijn Puma herensokken, waar u langere tijd op kunt blijven lopen. Meerdere seizoenen, omdat de sokken specifiek zijn ontworpen om slijtage op de hak zoveel mogelijk tegen te gaan. Een belangrijke ergernis van veel mannen, die op zoek zijn naar herensokken van goede kwaliteit.

Sokken met 79% katoen

De sokken uit het Puma Cushioned Sneaker 2-pack zwarte sokken bevatten 79% katoen en zitten ook voor het overige deel dus op een zeer goede manier in elkaar. De sokken zorgen voor een aangename vochtregulatie en voorkomen dat u koude voeten zal krijgen in de winter. Terwijl de sokken er ondertussen voor zorgen dat ze op de warme dagen netjes zullen ademen.

Herensokken verstevigd met polyamide

Verder zijn de herensokken van Puma verstevigd met polyamide. Het grote voordeel daarvan is de sokken een stuk minder hard slijten. Ze zijn veel duurzamer, om er langer gebruik van te kunnen maken. Het gaat om 19% polyamide, een materiaal dat u vooral in de hak terug zal vinden.

Verder zijn de herensokken uit het Puma Cushioned Sneaker 2-pack zwarte sokken gemaakt met 2% elastine. Dat zorgt ervoor dat de sokken goed om de voet passen, om ze gemakkelijk aan en uit te trekken.

Puma herensokken kopen

Mooie Puma herensokken kopen en op zoek naar een goedkope keuze? Bekijk dan het Puma Cushioned Sneaker 2-pack zwarte sokken. Dankzij het dubbele paar met sokken betaalt u daarvoor een lage prijs. Goedkope sokken van goede kwaliteit, om daar langere tijd gebruik van te kunnen maken.

Eenvoudig online te koop en bovendien verzonden in een brievenbusverpakking. Dat betekent dat u er niet voor thuis hoeft te blijven. In plaats daarvan liggen de herensokken van Puma netjes in de bus op het moment dat u weer thuiskomt. Eenvoudig herensokken kopen, waarna wij voor u aan de slag gaan met de verzending.