Puma Cushioned Sneaker 2-pack Witte sokken

Vanaf € 3,99 Normale prijs € 6,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze Puma Cushioned Sneaker sok is een korte subtiele sok die net boven je sneakers uit steken. De Puma Cushioned Sneaker is een katoenen sok met verstevigde zool voor extra draagcomfort.De sok is er in 2 maten, 39-42, 43-46 samenstelling: 79% katoen, 19% polyamide en 2% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Puma Cushioned Sneaker 2-pack Witte sokken

Het Puma Cushioned Sneaker 2-pack Witte sokken mag eigenlijk niet ontbreken in de kast, de sokken komen altijd goed van pas. In een neutrale witte kleur, met daarop het logo in constrasterend zwart. De combinatie van de beiden zorgt voor een sportieve look, al is het ook goed mogelijk om de Puma herensokken meer casual te dragen.

De sokken zijn er twee verschillende maten. Altijd gemaakt met 79% katoen, zodat u kunt rekenen op een heerlijk draagcomfort en een goede vochtregulatie. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een paar andere hoogwaardige materialen. Ze maten het Puma Cushioned Sneaker 2-pack Witte sokken samen een uitstekende keuze.

Herensokken in 2 maten

De herensokken van Puma zijn er in de maten 39 - 42 en 43 - 46. Dat betekent dat u online eenvoudig aan kunt geven welke maat u nodig heeft. Voor sokken die goed passen, terwijl u ze online goedkoop kunt kopen.

Sokken met 79% katoen

De herensokken van Puma zijn gemaakt van 79% katoen. Dit materiaal is zeer goed van kwaliteit en daarmee een fijne keuze voor in de sokken. Het zorgt voor een fijn draagcomfort, in combinatie met een goede vochtregulatie. De sokken houden uw voeten warm in de winter, terwijl ze ademen op het moment dat het buiten warmer is.

Daarnaast is er in de sokken uit het Puma Cushioned Sneaker 2-pack Witte sokken gebruik gemaakt van 19% polyamide. Specifiek om de hak van de sokken te verstevigen. Terwijl de 2% elastine er tenslotte voor zorgt dat de sokken goed om de voet passen.

Puma herensokken kopen

De sokken uit het Puma Cushioned Sneaker 2-pack Witte sokken kopen? Dat kan eenvoudig online, wij zorgen er daarmee voor dat u er de deur niet voor uit hoeft. Terwijl u er ondertussen ook niet voor thuis hoeft te blijven. We maken namelijk gebruik van een verpakking die gewoon door de brievenbus past. Dat betekent dat de Puma herensokken binnenkort bij u in de bus liggen, om daar vlot gebruik van te kunnen maken.