Puma Cushioned Sneaker 2-pack Navy sokken

Vanaf € 3,99 Normale prijs € 6,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze Puma Cushioned Sneaker sok is een korte subtiele sok die net boven je sneakers uit steken. De Puma Cushioned Sneaker is een katoenen sok met verstevigde zool voor extra draagcomfort.De sok is er in 2 maten, 39-42, 43-46 samenstelling: 79% katoen, 19% polyamide en 2% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Puma Cushioned Sneaker 2-pack Navy sokken

Het Puma Cushioned Sneaker 2-pack Navy sokken is heerlijk comfortabel, dankzij het gebruik van hoogwaardig katoen. In combinatie met een verstevigde zool, die ervoor zorgt dat u er ook langere tijd goed op kunt blijven lopen.

De Puma herensokken zijn heerlijk comfortabel en daarmee een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik. Bovendien zijn de sokken goed geschikt om in sneakers te dragen. Waarbij de sokken net niet boven de sneakers uitsteken, terwijl u wel het comfort heeft van een prettig paar.

Verstevigde zool voor extra draagcomfort

De sokken in het Puma Cushioned Sneaker 2-pack Navy sokken zijn gemaakt van grotendeels katoen, in combinatie met 19% polyamide. Het is dat materiaal dat er bijvoorbeeld in de hak voor zorgt dat de sokken extra stevig in elkaar zitten.

Daarnaast heeft Puma gebruik gemaakt van 79% hoogwaardig katoen en 2% elastine. Dat laatste zorgt ervoor dat de sokken als gegoten lijken te zitten. Dankzij het katoen zijn de herensokken goed geschikt voor zowel de warme als de koudere dagen.

Herensokken in 2 maten

Bovendien zijn de sokken uit het Puma Cushioned Sneaker 2-pack Navy sokken verkrijgbaar in twee verschillende maten. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van de sokken in 39 - 42 of van 43 - 46. Op die manier zullen de sokken heerlijk zitten en hebben ze een goede pasvorm.

Bekijk deze en andere sokken, om daar online op uw gemak een keuze uit te maken. Op die manier kiest u voor Puma herensokken in de kleur waar u naar zoekt, met een fijne pasvorm om daar lang op te kunnen lopen.

Puma herensokken kopen

Het Puma Cushioned Sneaker 2-pack Navy sokken kopen? Dankzij de Puma herensokken in een two-pack betaalt u daarvoor een lagere prijs dan normaal. Bovendien maken we gebruik van een pakketje dat gewoon door de brievenbus past, zodat u er niet voor thuis hoeft te blijven.

En het beste van alles? U kunt rekenen op gratis verzending van de herensokken. Dat betekent goedkope Puma sokken in een mooie zwarte kleur. Snel en gratis verzonden, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.