Puma Cushioned Sneaker 2-pack Middle grijze sokken

Vanaf € 3,99 Normale prijs € 6,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze Puma Cushioned Sneaker sok is een korte subtiele sok die net boven je sneakers uit steken. De Puma Cushioned Sneaker is een katoenen sok met verstevigde zool voor extra draagcomfort.De sok is er in 2 maten, 39-42, 43-46 samenstelling: 79% katoen, 19% polyamide en 2% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Puma Cushioned Sneaker 2-pack Middle grijze sokken

De sokken in het Puma Cushioned Sneaker 2-pack Middle grijze sokken combineren katoen van zeer hoge kwaliteit met een verstevigde zool voor extra draagcomfort. Twee belangrijke eigenschappen, die er samen voor zorgen dat de sokken heerlijk zitten.

Uiteraard kunt u de sokken gewoon online kopen en maken wij de bestelling in orde voor de verzending. We maken gebruik van verpakkingen die door de brievenbus passen, zodat u er niet voor thuis hoeft te blijven.

Katoenen sokken voor heren

Het grote voordeel van het Puma Cushioned Sneaker 2-pack Middle grijze sokken is dat ze gemaakt zijn van een groot deel katoen. Het gaat om 79% katoen van zeer hoge kwaliteit. Met een goede vochtregulatie en bovendien aangenaam op zowel warme als koudere dagen.

De sokken hebben een effen grijze kleur, met een wit logo op de wreef. Het zorgt voor een mooie verschijning bij diverse outfits, waardoor u de sokken tijdens allerlei gelegenheden kunt dragen. Bovendien is het logo eenmaal in de schoen niet te zien, zodat u daar geen last van heeft.

Verstevigde zool voor extra draagcomfort

Naast katoen heeft Puma onder andere polyamide gebruikt voor de sokken. Dat zorgt ervoor dat de sokken in het Puma Cushioned Sneaker 2-pack Middle grijze sokken extra stevig in elkaar zitten. Het komt de kwaliteit en levensduur sterk ten goede, om er langer gebruik van te kunnen maken. Daarnaast is er gebruik gemaakt van 2% elastine om de sokken de ideale pasvorm te geven.

Puma herensokken kopen

Het Puma Cushioned Sneaker 2-pack Middle grijze sokken kopen? Het zijn Puma herensokken, beschikbaar in 2 maten. Het gaat om de maten 39 - 42 en om 43 - 46. Op die manier kiest u eenvoudig voor de sokken die u goed passen. Dankzij de verzending in een verpakking die in de brievenbus past hoeft u er niet voor thuis te blijven. Bestel de herensokken van Puma meteen online, zodat u daar binnenkort gebruik van kunt maken.