Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Wit

Vanaf € 3,99 Normale prijs € 6,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze Puma Cushioned Quarter sok is een korte subtiele sok die boven je sneakers uit steken. De Puma Cushioned Quarter is een katoenen sok met verstevigde zool voor extra draagcomfort.De sok is er in 2 maten, 39-42, 43-46 2 samenstelling: 86% katoen, 13% polyamide en 1% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Wit

Het Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Wit kopen? Mooie herensokken voor een lage prijs, dankzij het goedkope two-pack. Dat betekent dat u niet teveel betaalt voor de sokken, terwijl u wel kunt rekenen op de beste kwaliteit.

De sokken zijn gemaakt van 86% katoen en aangevuld met 13% polyamide. Het is vooral de combinatie van die beiden die ervoor zorgt dat u kunt rekenen op een maximaal draagcomfort en bovendien een lange levensduur. Fijne eigenschappen van Puma herensokken, die daardoor lang meegaan.

Sokken met 86% katoen

De sokken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen. Goed voor een fijn draagcomfort en een goede vochtregulatie. Belangrijke eigenschappen van de sokken, die ervoor zorgen dat u er zowel in de zomer als in de winter goed gebruik van kunt maken.

Daarnaast is er sprake van polyamide, net als van een klein beetje elastine. Dat laatste zorgt ervoor dat de sokken goed om de voet sluiten. Een perfecte pasvorm van de sokken, in het Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Wit. Terwijl de sokken toch heel goedkoop beschikbaar zijn en de verzending bovendien gratis is.

Herensokken verstevigd met polyamide

De herensokken in het Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Wit zijn verstevigd met polyamide. Dat komt direct ten goede aan het draagcomfort. Daarnaast zorgt het ervoor dat de sokken minder hard slijten, waardoor ze langer meegaan dan u zou verwachten. De sokken hebben een lange levensduur, zodat u ze zonder problemen intensief kan gebruiken.

Puma herensokken kopen

Herensokken van Puma kopen? Het Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Wit is goedkoop verkrijgbaar, in twee verschillende maten. Voor een perfecte pasvorm van de sokken, die we bovendien gewoon gratis verzenden. Geen verzendkosten, omdat wij die voor onze rekening nemen. En we maken gebruik van een verpakking die gewoon bij u door de brievenbus past. Dat betekent dat u er niet voor thuis hoeft te blijven. Wel zo makkelijk, zodat u de Puma herensokken zonder problemen online kunt kopen en thuis kunt laten afleveren.