Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Navy

Vanaf € 3,99 Normale prijs € 6,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze Puma Cushioned Quarter sok is een korte subtiele sok die boven je sneakers uit steken. De Puma Cushioned Quarter is een katoenen sok met verstevigde zool voor extra draagcomfort.De sok is er in 2 maten, 39-42, 43-46 2 samenstelling: 86% katoen, 13% polyamide en 1% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Navy

Het Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Navy bevat twee paar sokken in een donkere blauwe kleur. Dat betekent sokken die zich goed laten combineren met verschillende outfits, zowel zakelijk als meer casual.

Bovendien zitten de Puma herensokken op een kwalitatief goede manier in elkaar. De sokken zijn gemaakt van veel hoogwaardig katoen, gecombineerd met polyamide en elastine. Dat garandeert een lange levensduur en een fijne pasvorm, om daar gemakkelijk gebruik van te kunnen maken.

Herensokken in 2 maten

De herensokken uit het Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Navy zijn beschikbaar in twee verschillende maten. Het gaat aan de ene kant om maat 39 - 42 en aan de andere kant om maat 43 - 46. De beiden zorgen er samen voor dat u eenvoudig kiest voor de maat die u nodig heeft.

U kunt die online kopen, waarna we er meteen voor u mee aan de slag gaan. We zorgen ervoor dat we de verzending van het Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Navy in orde maken, zodat u er vlot gebruik van kunt maken. Een fijne aanvulling op de rest van de sokken in de kast. En bekijk ook de andere modellen bij ons uit het assortiment.

Sokken met 86% katoen

De herensokken van Puma zijn gemaakt van 86% katoen. Daarmee zorgen ze voor een heerlijk draagcomfort, voor goede kwaliteit en een lange levensduur. Vooral bij de hak is er gebruik gemaakt van extra polyamide. Een goede aanvulling op het katoen, die ervoor zorgt dat er veel minder snel sprake zal zijn van slijtage. Daardoor gaan de sokken langer mee, zodat u er langer gebruik van kunt maken.

Puma herensokken kopen

De Puma herensokken kopen en daarvoor gebruik maken van het Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Navy? Dat kan eenvoudig online, u hoeft er de deur niet voor uit. Wij gaan er voor u mee aan de slag en maken de verzending naar uw adres in orde. En u hoeft er niet voor thuis te blijven. De verpakking past gewoon door de brievenbus. Op die manier zorgen wij ervoor dat u de sokken snel kunt gebruiken.