Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Middle Grey

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Vanaf € 5,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze Puma Cushioned Quarter sok is een korte subtiele sok die boven je sneakers uit steken. De Puma Cushioned Quarter is een katoenen sok met verstevigde zool voor extra draagcomfort.De sok is er in 2 maten, 39-42, 43-46 2 samenstelling: 86% katoen, 13% polyamide en 1% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Middle Grey

Het Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Middle Grey kopen? De herensokken van Puma hebben een mooie grijze kleur. De hoogte van de sokken zorgt ervoor dat die netjes boven de schoen uitkomen, om daar zowel casual als zakelijk gebruik van te kunnen maken.

Het is een subtiele sok in een rustige kleur, om die gemakkelijk te kunnen combineren met verschillende outfits. Op die manier zijn de herensokken van Puma een uitstekende keuze voor tal van verschillende gelegenheden. Bovendien zijn de sokken voorzien van veel katoen en polyamide, voor extra draagcomfort.

Verstevigde zool voor extra draagcomfort

De sokken uit het Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Middle Grey zijn gemaakt van 86% katoen. Het gaat om hoogwaardig katoen, dat zorgt voor een heerlijk draagcomfort. Dat is echter nog niet alles, want er is daarnaast sprake van polyamide. De 13% polyamide zorgt ervoor dat de sokken extra stevig in elkaar zitten, specifiek bij de hak. En het zorgt voor extra draagcomfort, dankzij de extra zachte uitvoering van het materiaal.

Herensokken in 2 maten

De herensokken van Puma zijn per two-pack verkrijgbaar in 2 verschillende maten. In 39 - 42 en in 43 - 46, om eenvoudig gebruik te maken van de sokken die u nodig heeft. Uiteraard in de beide gevallen netjes verstevigd uitgevoerd, zodat u daar bovendien veel langer mee kunt doen. Het resultaat is een mooi paar sokken dat op een kwalitatief hoogwaardige manier in elkaar zit. En uiteraard kunt u het Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Middle Grey eenvoudig online kopen, zodat u daar de deur niet voor uit hoeft.

Puma herensokken kopen

Bent u juist wel vaak weg van huis, maar wilt u toch graag de Puma herensokken kopen? Geen probleem, want we maken gebruik van een verpakking die gewoon door de brievenbus past. Op die manier voorkomen we dat u ervoor thuis moet blijven. En kunnen we gratis verzending aanbieden voor het Puma Cushioned Quarter sokken 2-pack Middle Grey. Dat betekent goedkope sokken per twee paar, zonder dat u daarvoor verzendkosten hoeft te betalen.