Calvin Klein Drake Quarter 3-pack sokken

As low as € 22,95
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Dit 3-pack enkelsokken van Calvin Klein bevat 3 paar witte sokken met zwarte of grijze band rond de enkel. Deze sokken hebben een verstevigd voetbed voor extra draagcomfort. De verstevigde elastische zone rond de enkel is voorzien van de merknaam Calvin Klein. Deze sok is verkrijgbaar in 1 maat, 40-46Samenstelling: 78% katoen, 20% polyamide en 2% Elastine.
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Calvin Klein Drake Quarter 3-pack Assortment

Het Calvin Klein Drake Quarter 3-pack Assortment bestaat uit drie paar witte sokken. Een neutrale keuze, goed geschikt voor zowel casual als zakelijke outfits. Dankzij de contrasterende band met het merk aan de bovenkant zijn het toch onmiskenbaar Calvin Klein sokken.

De herensokken zijn goed van kwaliteit, niet in de laatste plaats dankzij die elastische zone bij de enkels. Bovendien zijn de sokken uit het Calvin Klein Drake Quarter 3-pack Assortment gemaakt van de beste materialen. Samen zorgen ze voor een fijne pasvorm, een goed draagcomfort en uiteraard een lange levensduur.

Verstevigde elastische zone met merknaam

Het Calvin Klein Drake Quarter 3-pack Assortment bestaat uit 3 paar Calvin Klein sokken, voorzien van een verstevigde elastische zone met de merknaam. Dat zorgt voor een mooi uitstraling van de sokken, net als een prettig draagcomfort.

De dubbele functie van de band sluit mooi aan bij het gebruik van topmaterialen voor de rest van de sokken. Dankzij het 3-pack met sokken van Calvin Klein betaalt u bovendien een scherpe prijs per paar.

Calvin Klein sokken van de beste materialen

De Calvin Klein sokken in het Calvin Klein Drake Quarter 3-pack Assortment zijn gemaakt van de beste materialen. Het gaat om 78% katoen met een uitstekende vochtregulatie. Daarnaast kunt u rekenen op 20% polyamide voor meer stevigheid en tenslotte 2% elastaan dat bijdraagt aan de ideale pasvorm. Op die manier kiest u met deze herensokken van Calvin Klein voor het beste dat er beschikbaar is, in maat 40 - 46.

Calvin Klein Drake Quarter 3-pack Assortment kopen

De herensokken uit het Calvin Klein Drake Quarter 3-pack Assortment kopen? Dat kan gewoon online, u hoeft er de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven hoeveel van de 3-packs u wilt bestellen. We hebben ze in ruime mate op voorraad en kunnen de verzending daarom snel in orde maken. Gewoon door de brievenbus en vanaf €20 bovendien gratis, zodat u er niet voor thuis hoeft te blijven.