Calvin Klein sokken Carter Casual 2-pack Beige

Vanaf € 11,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Een katoenen 2-pack met hand bewerkte teennaad en versterkte hiel voor extra comfort en duurzaamheid. Verkrijgbaar in twee maten. Deze zwarte Calvin Klein sokken worden verkocht per twee paar waardoor u toch voordelig herensokken van een topmerk in huis kunt halen! Samenstelling: 76% katoen, 22% polyamide en 2% Elastine.
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Calvin Klein Carter Casual 2-pack Beige

Het Calvin Klein Carter Casual 2-pack Beige herensokken heeft een mooie zachte kleur en is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Voor de kleinere voeten zijn er de sokken in 39 - 42, terwijl de maat 43 - 46 goed geschikt is voor grotere voeten. Op die manier passen de herensokken van Calvin Klein uitstekend en zijn die goed te combineren met verschillende mooie outfits. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat het Calvin Klein Carter Casual 2-pack Beige een uitstekende keuze vormt met een duurzaam karakter.

Calvin Klein sokken

De Calvin Klein sokken staan bekend om het gebruik van mooie en duurzame materialen. Ze zorgen er samen voor dat de sokken uitstekend vochtregulerend werken en dat u die bijvoorbeeld gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De Calvin Klein Carter Casual 2-pack Beige herensokken bestaan uit een combinatie van 76% katoen van zeer goede kwaliteit, 22% polyamide voor een belangrijke versteviging van het katoen en 2% elastine om het geheel soepel te houden. Het resultaat is een zeer fijn paar herensokken van Calvin Klein, uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik.

Herensokken in beige

Al langer op zoek naar een paar herensokken in beige of met het Calvin Klein Carter Casual 2-pack Beige eens voor een andere kleur kiezen? De sokken laten zich goed combineren met verschillende outfits en scoren zeer goed op het gebied van comfort en duurzaamheid. Dat hebben de sokken onder andere te danken aan het gebruik van een versterkte hiel en een met de hand bewerkte teennaad. Die zorgen er samen voor dat de sokken zeer goed van kwaliteit zijn, heerlijk zitten en lang mee zullen gaan.

Herensokken kopen

Een paar Calvin Klein Carter Casual 2-pack Beige herensokken kunt u eenvoudig online kopen, we hebben die netjes op voorraad. We zorgen er met de beide maten en de mooie kleuren voor dat u online uw nieuwe sokken kunt kopen. De sokken worden standaard in een 2-pack geleverd, waardoor u een scherpe prijs betaalt voor twee paar nieuwe sokken. Door de herensokken van Calvin Klein meteen online te bestellen heeft u die zo snel mogelijk in huis, om ze binnenkort onder een casual of een meer zakelijke outfit aan te trekken.