Sale

Levi's sokken 168sf Regular Cut Stripe 2-pack Mid Denim

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 9,99

Aanbieding € 5,00

* Verplichte velden

Deze mooie 2-pack herensokken van Levi's bevat 1 gestreepte sok en 1 effen
Daarnaast zorgt het Levi's knoopje voor een mooi detail, Let wel op! De gestreepte sok is net een tint lichter dan de andere sok.
De verstevigde hiel en enkel zorgen voor extra comfort.
De sok is er in 2 maten, 39-42 en 43-46.

samenstelling: 80% katoen, 18% polyamide en 2% Elastine

Details

Details

Levi's 168sf Regular Cut Stripe 2-pack Mid Denim

Het Levi's 168sf Regular Cut Stripe 2-pack Mid Denim bevat twee paar sokken van de beste kwaliteit. In twee verschillende tinten, de ene gestreept en de ander in effen. Beiden gemaakt van 80% katoen en verstevigd met polyamide, voor een meer stevige hiel en enkel. Met een mooi Levi’s knoopje op de zijkant, beschikbaar in de maten 39 - 42 en 43 - 46.

Levi’s knoopje voor een mooi detail

Het Levi’s knoopje op de sokken is een mooi detail, waarmee u op een zeer stijlvolle wijze voor de dag kunt komen. De sokken zijn goed geschikt om zakelijk of juist casual te dragen, u kunt er wat dat betreft alle kanten mee op. Met het Levi's 168sf Regular Cut Stripe 2-pack Mid Denim kiest u voor een mooi 2-pack sokken van goede kwaliteit, terwijl u daar een zeer scherpe prijs voor betaalt.

Verstevigde hiel en enkel voor meer comfort

De Levi’s sokken in het Levi's 168sf Regular Cut Stripe 2-pack Mid Denim zijn gemaakt van een groot gedeelte katoen, samen met 18% polyamide. Dit materiaal werkt ter versteviging van de sokken, waardoor de hiel en de enkel minder snel zullen slijten. Bovendien voelen de sokken daardoor een stuk comfortabeler aan. Tenslotte zorgt 2% elastine in de Levi’s sokken voor de ideale pasvorm, net als het gemakkelijk aan- en uittrekken van de sokken.

Levi's sokken kopen

U kunt online het Levi's 168sf Regular Cut Stripe 2-pack Mid Denim kopen, net als de andere Levi’s sokken bij ons uit het assortiment. Bekijk de verschillende kleuren en modellen, uiteraard allemaal beschikbaar in de beide maten. Bovendien kunnen we de sokken verzenden in een kleine verpakking. Dat betekent dat het niet gaat om pakketten, maar gewoon om een zending die door de brievenbus past. U hoeft er niet voor thuis te blijven. Wat dat betreft kunt u online de sokken kopen die u wenst. Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat u de Levi’s sokken vlot in huis heeft om ze meteen aan te trekken. 

Extra informatie

Extra informatie

Merk Levi's