Levi's sokken 120sf Regular Cut 2-pack Middle Grey

Vanaf € 5,00 Normale prijs € 8,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze mooie 2-pack herensokken van Levi's kenmerkt zicht doordat beide sokken een rib structuur hebben. Daarnaast zorgt het Levi's knoopje voor een mooi detail, Let wel op! De ene sok is net een tint lichter dan de andere sok. De verstevigde hiel en enkel zorgen voor extra comfort. De sok is er in 2 maten, 39-42 en 43-46.samenstelling: 77% katoen,18 % polyester, 3% polyamide en 2% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Levi's 120sf Regular 2-pack Cut Middle Grey

Het Levi's 120sf Regular 2-pack Cut Middle Grey heeft twee mooie grijstinten. Het zijn sokken met een neutrale uitstraling, die zowel zakelijk als casual toch zorgen voor een stijlvolle verschijning. Beschikbaar in de maten 39 - 42 en 43 - 46, zodat u daarmee eenvoudig kunt zorgen voor een ideale pasvorm.

Sokken van 77% katoen

De sokken van Levi’s in het Levi's 120sf Regular 2-pack Cut Middle Grey zijn gemaakt van 77% katoen. Daarnaast is er sprake van 18% polyester in de sokken, net als 3% polyamide voor meer stevigheid van het totale materiaal. Verder kunt u rekenen op 2% elastine, die ervoor zorgt dat de sokken een ideale pasvorm hebben. Samen zorgen de materialen er in de Levi’s sokken voor dat u kunt rekenen op niets minder dan het beste. Dat geldt uiteraard ook voor de rib-structuur, ook die draagt daar op een waardevolle manier aan bij.

Levi’s knoopje voor mooi detail

Op de Levi’s sokken in het Levi's 120sf Regular 2-pack Cut Middle Grey zijn aan de zijkant mooie Levi’s knoopjes aangebracht. Die zorgt ervoor dat de sokken een mooie stijlvolle uitstraling hebben, zonder dat ze aan de andere kant te opvallend worden. Wat dat betreft zijn ze de ideale keuze onder een zakelijke of casual outfit. U bepaalt hoe u de sokken wilt dragen, wij zorgen voor de vlotte verwerking van uw verzending. Dat betekent dat u de sokken snel in huis heeft, terwijl u daar niet eens voor hoeft thuis te blijven.

Levi's sokken kopen

Hoe we daarvoor zorgen? We maken voor de sokken van Levi’s en de andere merken standaard gebruik van brievenbuszendingen. Dat betekent dat het Levi's 120sf Regular 2-pack Cut Middle Grey gewoon door de brievenbus kan. De verzending is en gratis. Bovendien hoeft u er niet voor thuis te blijven, maar kunt u de sokken aan het eind van de dag gewoon uit de brievenbus halen. Kies online de maat die u nodig heeft, om online de Levi’s sokken te kopen.