Levi's sokken 120sf Regular Cut 2-pack Light denim

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Vanaf € 5,00 Normale prijs € 8,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze mooie 2-pack herensokken van Levi's kenmerkt zicht doordat beide sokken een rib structuur hebben. Daarnaast zorgt het Levi's knoopje voor een mooi detail, Let wel op! De ene sok is net een tint lichter dan de andere sok. De verstevigde hiel en enkel zorgen voor extra comfort. De sok is er in 2 maten, 39-42 en 43-46.samenstelling: 77% katoen,18 % polyester, 3% polyamide en 2% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Levi's 120sf Regular 2-pack Cut Light Denim

Het Levi's 120sf Regular 2-pack Cut Light Denim zorgt voor 2 paar sokken met een mooie lichte kleur. Zomers van kleur, terwijl u kunt rekenen op een paar dikke sokken dat uw voeten heerlijk warm zal houden. Het beste van twee werelden, bovendien voorzien van een mooi Levi’s knoopje voor een bijzonder detail daarop.

Sokken in twee verschillende tinten

Het Levi's 120sf Regular 2-pack Cut Light Denim bestaat uit twee paar sokken. De Levi’s sokken lijken sterk op elkaar, maar hebben toch een net andere tint. Dat betekent dat u de sokken goed af kunt wisselen. Draag ze zakelijk of casual, u kunt ze eenvoudig combineren met een groot aantal verschillende outfits.

Bovendien zijn de Levi’s sokken gemaakt van de beste materialen. Het gaat in eerste instantie om 77% katoen. Daarnaast is er sprake van 18% polyester, 3% polyamide en uiteindelijk 2% elastine. Het totaal voelt heerlijk comfortabel aan.

Levi’s in de maten 39 - 42 en 43 - 46

Het Levi's 120sf Regular 2-pack Cut Light Denim is net als de andere Levi’s sokken beschikbaar in twee verschillende maten. Het gaat om 39 - 42 voor de kleinere voeten en 43 - 46 voor de grotere voeten. Dankzij de beide maten kunt u rekenen op een paar Levi’s sokken dat heerlijk comfortabel zit. Ook het gebruik van elastine en de andere topmaterialen draagt daar op een krachtige manier aan bij. Verder hebben de sokken van Levi’s een fijne rib-structuur, die bijdraagt aan het warme en fijne karakter daarvan.

Levi's sokken kopen

Een paar Levi’s sokken kopen en daarvoor het liefst gebruik maken van scherpe aanbiedingen? Ook buiten de aanbiedingen om kunt u met het Levi's 120sf Regular 2-pack Cut Light Denim kiezen voor voordelige sokken van de beste kwaliteit. Geef online aan welke maat u wilt ontvangen, dan gaan wij ermee aan de slag. We zorgen voor een brievenbuszending. Dat betekent dat u er niet voor thuis hoeft te blijven, omdat de Levi’s sokken zonder problemen door de brievenbus passen.