Levi's sokken 120sf Regular Cut White / Grey

Vanaf € 4,50 Normale prijs € 7,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze mooie 2-pack herensokken van Levi's kenmerkt zicht doordat beide sokken een rib structuur hebben. Daarnaast zorgt het Levi's knoopje voor een mooi detail, Let wel op! De ene sok is net een tint lichter dan de andere sok. De verstevigde hiel en enkel zorgen voor extra comfort. De sok is er in 2 maten, 39-42 en 43-46.samenstelling: 80% katoen,18 % polyester en 2% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Levi's sokken 120sf Regular Cut White / Grey

De Levi's sokken 120sf Regular Cut White / Grey is heerlijk warm en daarmee een goede keuze voor in de winter. Voorzien van een stoere rib-structuur, die er ook van buiten voor zorgt dat de sokken een fijne warme uitstraling hebben. Met een Levi’s knoopje op de sokken voor een mooi detail en uiteraard gewoon online beschikbaar in de beide maten: 39 - 42 en 43 - 46.

Rib-structuur in de sokken

De Levi’s sokken zoals het 120sf Regular Cut White / Grey hebben een rib-structuur. Dit betekent dat de sokken heerlijk warm zitten en er met hun dikte voor zorgen dat uw voeten heerlijk comfortabel aanvoelen. Dat is tevens een resultaat van het gebruik van hoogwaardige materialen. Het gaat om 80% wol, samen met 2% polyamide voor meer stevigheid in de hiel en de enkel. Verder zijn de Levi’s sokken gemaakt van 18% polyester en 2% elastine, twee materialen die bijdragen aan de zeer fijne pasvorm.

Levi’s knoopje voor mooi detail

120sf Regular Cut White / Grey is voorzien van een Levi’s knoopje aan de zijkant. Dit zorgt voor een mooi detail in de rest van het ontwerp. U kiest met dit voordelige 2-pack sokken voor twee verschillende tinten, zodat u de sokken kunt combineren met de verschillende outfits die u in de kast heeft liggen. Zowel zakelijk als casual maakt u met de Levi’s sokken uit deze collectie een uitstekende indruk, zonder dat de sokken teveel aandacht opeisen.

Levi's sokken kopen

Uiteraard kunt u het 120sf Regular Cut White / Grey en andere Levi’s sokken eenvoudig online kopen. U heeft de keuze uit twee maten, die we allebei in voldoende mate voor u op voorraad hebben. We zorgen er daarmee voor dat u online sokken kunt kopen. Gemaakt van de beste materialen en dankzij de rib-structuur extra goed bestand tegen de koude dagen die we in de winter moeten doorstaan. Bekijk ons online assortiment en bestel deze of andere Levi’s sokken: wij gaan er meteen voor u mee aan de slag.