Sale

Hugo Boss Marc RS uni beige sokken Maat 39-42

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 9,95

Aanbieding € 4,99

Deze mooie sok van Hugo Boss is gemaakt van 98 % katoen en 2 % elastan.

Dit is een effen kleur sok die verkrijgbaar is 5 verschillende kleuren.

Details

Details

Hugo Boss Marc RS Uni Beige

De Hugo Boss Marc RS Uni Beige herensokken hebben een rustige beige kleur, met een frisse uitstraling. Dat betekent dat u de sokken onder andere goed onder een lichte outfit kunt dragen, zodra de temperaturen buiten oplopen. De sokken vormen de ideale basis onder een groot aantal outfits, terwijl u daarnaast kunt rekenen op een combinatie van hoogwaardige materialen. Wat dat betreft maakt u met de Hugo Boss Marc RS Uni Beige herensokken een uitstekende keuze, wij leveren deze uit eigen voorraad en zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres.

Goede herensokken van Hugo Boss

Bent u op zoek naar een paar goede herensokken van Hugo Boss, waarmee u kunt rekenen op het maximale comfort? De Hugo Boss Marc RS Uni Beige herensokken vormen dan een goede keuze. U zorgt er daarmee voor dat u enerzijds goed voor de dag kunt komen, terwijl de sokken daarnaast heerlijk zitten en goed om uw voet passen. Dit valt met name te danken aan de hoogwaardige materialen die Hugo Boss voor de sokken voor mannen gebruikt. U betaalt online echter een scherpe prijs, zodat u hier heel voordelig gebruik van kunt maken.

98% katoen en 2% elastaan

De Hugo Boss Marc RS Uni Beige herensokken zijn gemaakt van 98% katoen en 2% elastaan. Dit is een uitstekende combinatie, het katoen staat bekend om de goede vochtopnamen en het huidvriendelijke karakter. Daarnaast zorgt het voor een koel gevoel op de huid. Dankzij elastaan kunt u rekenen op een enorme rekbaarheid, die ervoor zorgt dat de pasvorm van de sokken perfect is. De Hugo Boss Marc RS Uni Beige herensokken sluiten goed om de voet heen. U stapt er gemakkelijk in en u trekt deze eenvoudig weer uit, de sokken voelen als het ware als een tweede huid voor in uw schoenen.

Online Hugo Boss Marc RS Uni Beige herensokken bestellen

U kunt de Hugo Boss Marc RS Uni Beige herensokken eenvoudig online bestellen, wij zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres. We leveren de sokken bijna altijd uit eigen voorraad, wat betekent dat u deze bij bestelling voor 20:00 uur de volgende dag al van ons kunt verwachten. Op die manier zorgen we ervoor dat u er vlot mee aan de slag kunt, u kunt de sokken meteen dragen. Bekijk daarnaast ook de andere herensokken van Hugo Boss uit de collectie, of combineer dit model met de andere kleuren die er beschikbaar zijn. 

Extra informatie

Extra informatie

Merk Hugo Boss