Hugo Boss William RS uni Donkerblauwe Sokken

As low as € 12,95
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze mooie sok van Hugo Boss is gemaakt van 62 % wol en 38 % polyamide. Dit is een effen kleur sok die verkrijgbaar is 4 verschillende kleuren.
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Hugo Boss William RS Uni Donkerblauw

Wilt u de Hugo Boss William RS Uni Donkerblauw herensokken bestellen? U maakt daarmee een uitstekende keuze, het gaat om sokken die in de winter voldoende warmte bieden, terwijl ze daarnaast uitstekend ventileren. Deze unieke combinatie heeft u te danken aan het gebruik van hoogwaardig wol in de sokken. Daarnaast kunt u rekenen op 38% polyamide, een zeer waardevolle aanvulling hierop. De beide materialen zorgen er samen voor dat u met de Hugo Boss William RS Uni Donkerblauw herensokken een uitstekende aankoop doet, waar u lang plezier van zal hebben.

Donkerblauwe herensokken van wol

De Hugo Boss William RS Uni Donkerblauw herensokken zijn voor 62% gemaakt van wol, een hoogwaardig materiaal dat bekend staat om de goede vochtopname. Daarnaast zal het materiaal zich na verloop van tijd naar de voet gaan vormen, zodat u kunt rekenen op de best mogelijke pasvorm. Bovendien maakt u met de sokken gebruik van een mooie donkerblauwe kleur, die ervoor zorgt dat u de sokken zowel zakelijk als privé kunt dragen. De sokken van Hugo Boss voor heren laten zich goed combineren met een groot aantal verschillende outfits.

62% wol met 38% polyamide

De Hugo Boss William RS Uni Donkerblauw herensokken zijn gemaakt van 62% wol, dat zorgt voor ventilatie in de zomer en warmte in de winter. Daarnaast maakt u met de sokken gebruik van 38% polyamide. Dit materiaal helpt de sokken steviger en duurzamer te maken, u zal veel minder last hebben van slijtage. Dat betekent dat u met de sokken een goede aankoop doet, waar u zonder problemen langere tijd gebruik van kunt blijven maken. De Hugo Boss William RS Uni Donkerblauw herensokken zijn bovendien beschikbaar in enkele andere kleuren, zodat u hier zelf een keuze uit kunt maken.

Online Hugo Boss William RS Uni Donkerblauw herensokken bestellen

Wilt u de Hugo Boss William RS Uni Donkerblauw herensokken bestellen, bijvoorbeeld samen met de zwarte of de donkergrijze sokken? U kunt dit online aangeven, het is voldoende om in te voeren welke maat u graag wilt ontvangen en hoeveel van de sokken u wilt bestellen. Bestelt u de Hugo Boss William RS Uni Donkerblauw herensokken voor 20:00 uur? Wij gaan direct met uw bestelling aan de slag, zodat u hier waarschijnlijk morgen al de beschikking over heeft.