Hugo Boss Marc RS uni donkerblauwe sokken

Vanaf € 8,96 Normale prijs € 9,95
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze mooie sok van Hugo Boss is gemaakt van 98 % katoen en 2 % elastan.Dit is een effen kleur sok die verkrijgbaar is 5 verschillende kleuren.
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Hugo Boss Marc RS Uni Donkerblauw

De Hugo Boss Marc RS Uni Donkerblauw herensokken zijn goed van kwaliteit, staan bekend om hun tijdloze ontwerp en kunt u online heel voordelig bestellen. We leveren de sokken uit eigen voorraad, waardoor u daar doorgaans morgen al gebruik van kunt maken. Bent u op zoek naar een paar stijlvolle donkerblauwe sokken voor heren, of zoekt u naast een sok die katoen combineert met hoogwaardig elastaan? U maakt met de Hugo Boss Marc RS Uni Donkerblauw herensokken een uitstekende keuze, wij zorgen ervoor dat u een lage prijs betaalt.

Donkerblauwe Hugo Boss herensokken

De donkerblauwe herensokken van Hugo Boss staan bekend om hun goede basis en uitgebreide comfort, onder een zakelijke of casual outfit. Wilt u de sokken graag privé dragen, of er onder een formele outfit voor zorgen dat uw kuiten bedekt zijn? De Hugo Boss Marc RS Uni Donkerblauw herensokken zijn daar uitstekend voor geschikt. Bovendien maakt u met de sokken gebruik van hoogwaardige materialen, die er samen voor zorgen dat u de sok langere tijd kunt blijven dragen. Uiteraard kunt u rekenen op verschillende maten voor de Hugo Boss Marc RS Uni Donkerblauw herensokken, zodat u daar zelf een keuze uit kunt maken.

Katoen met aanvulling door elastaan

De Hugo Boss Marc RS Uni Donkerblauw herensokken zijn in de basis gemaakt van katoen, het gaat om 98% van het totale materiaal. Het katoen is van zeer hoge kwaliteit en zorgt bijvoorbeeld voor een goede vochtopname. Daarnaast staat het materiaal bekend als huidvriendelijk en draagt het bij aan een koel gevoel op de huid. Hugo Boss verwerkt daarnaast 2% elastaan in de sokken. Dit is een zeer rekbare en duurzame stof, die ervoor zorgt dat de Hugo Boss Marc RS Uni Donkerblauw herensokken de ideale pasvorm kennen. U stapt eenvoudig in de sok, die vervolgens als een tweede huid aan zal voelen.

Online Hugo Boss Marc RS Uni Donkerblauw herensokken bestellen

Wilt u gebruik maken van de Hugo Boss Marc RS Uni Donkerblauw herensokken en deze eenvoudig online bestellen? Het is voldoende om aan te geven welke maat u wenst te ontvangen, wij gaan vervolgens direct met uw bestelling aan de slag. Bestelt u de Hugo Boss herensokken voor 20:00 uur? Dan heeft u die in de meeste gevallen morgen al in huis.