Hugo Boss Marc RS uni bruine sokken

Vanaf € 8,96 Normale prijs € 9,95
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze mooie sok van Hugo Boss is gemaakt van 98 % katoen en 2 % elastan.Dit is een effen kleur sok die verkrijgbaar is 5 verschillende kleuren.
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Hugo Boss Marc RS Uni Bruin

De Hugo Boss Marc RS Uni Bruin herensokken hebben een mooie bruine kleur en zijn gemaakt van de beste materialen. Het gaat om 98% katoen en 2% elastaan, een ideale combinatie die bijdraagt aan het maximale draagcomfort. Bovendien kunt u de sokken eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Bestelt u de Hugo Boss Marc RS Uni Bruin herensokken voor 20:00 uur? Wij leveren deze uit eigen voorraad, u heeft de sokken waarschijnlijk morgen al in huis.

Bruine herensokken van Hugo Boss

De bruine herensokken van Hugo Boss staan bekend om hun goede kwaliteit van de materialen. Daarnaast is het een type sok met een tijdloos design, naar een neutrale uitstraling. Dit betekent dat u de sokken goed met een zakelijke outfit kunt combineren, terwijl u daar ook privé goed gebruik van kunt maken. De herensokken van Hugo Boss helpen u de kuiten te bedekken, terwijl ze daarnaast zorgen voor een goede overgang van een broek naar uw schoenen. Bekijk naar de bruine Hugo Boss Marc RS Uni herensokken ook de overige kleuren die er beschikbaar zijn, of vergelijk de sokken met de andere modellen en merken bij ons in de webshop.

Katoen en elastaan voor perfecte pasvorm

De Hugo Boss Marc RS Uni Bruin herensokken zijn gemaakt van een combinatie van katoen (98%) en elastaan (2%). Elastaan zorgt voor een zeer waardevolle toevoeging, het is een zeer rekbare stof. Hugo Boss gebruikt het materiaal om voor de ideale pasvorm te zorgen, waardoor de sokken als een tweede huid om de voet sluiten. De sok is verder gemaakt van katoen, van een zeer hoge kwaliteit. Dit materiaal zorgt voor een goede vochtopname en heeft een huidvriendelijk karakter, waardoor u kunt rekenen op een uitgebreid assortiment. Bovendien staat het katoen bekend om de koele werking ten opzichte van de huid, zodat u hier ook in de zomer goed gebruik van kunt maken.

Online Hugo Boss Marc RS Uni Bruin herensokken bestellen

Wilt u de Hugo Boss Marc RS Uni Bruin herensokken bestellen? U kunt dit eenvoudig online doen, u kunt online aangeven welke maat u wenst te ontvangen en hoeveel van de sokken u wilt bestellen. Wij gaan vervolgens aan de slag met uw order en maken de verzending zo snel mogelijk in orde. Dit betekent dat u waarschijnlijk morgen al gebruik kunt maken van de nieuwe sokken, zodat u met de Hugo Boss sokken voor mannen stijlvol voor de dag kunt komen.