Hugo Boss John RS uni zwart

Vanaf € 11,66 Normale prijs € 12,95
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze mooie sok van Hugo Boss is gemaakt van 60 % wol 20 % katoen 13 % polyamide en 2 % elastan Dit is een effen kleur sok die verkrijgbaar is 4 verschillende kleuren.
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Hugo Boss John RS Uni Zwart

Bent u op zoek naar een paar hoogwaardige sokken van Hugo Boss? Dan vormen de Hugo Boss John RS Uni Zwart herensokken een goede keuze. U maakt gebruik van een sok van 60% katoen, aangevuld met hoogwaardig katoen. Daarnaast maakt Hugo Boss gebruik van een combinatie van polyamide en elastaan, voor een zeer stevige sok met een ideale pasvorm. Uiteraard kunt u de Hugo Boss John RS Uni Zwart herensokken eenvoudig online bestellen.

Hoogwaardige wol met katoen

Bent u op zoek naar een hoogwaardig paar sokken van Hugo Boss, waarmee u ervoor zorgt dat u optimaal gebruik kunt maken van wol en katoen? De Hugo Boss John RS Uni Zwart herensokken zijn gemaakt van 60% wol, met goede ventilerende eigenschappen en een goede vochtopname. Ook het katoen draagt daar aan bij, dankzij het huidvriendelijke karakter zal u geen last hebben van irritaties op de huid. In plaats daarvan kunt u rekenen op een sok met een uitgebreid comfort, beschikbaar in zowel het stijlvolle zwart als een aantal andere mooie kleuren.

Polyamide en elastaan in de herensokken

De herensokken van Hugo Boss zijn bovendien voorzien van polyamide, een stof die helpt het duurzame karakter van de sok te verbeteren. Het materiaal staat bekend om de hoge slijtvastheid, die ervoor zorgt dat u de sokken gedurende langere tijd kunt blijven gebruiken. Polyamide is een lichte en slijtvaste stof, die de ideale aanvulling vormt op het wol en katoen in de Hugo Boss John RS Uni Zwart herensokken. Verder kunt u rekenen op het gebruik van elastaan. Slechts een paar procent van deze zeer rekbare stof zorgt ervoor dat de sokken de ideale pasvorm hebben, de sokken sluiten mooi om uw voet.

Online Hugo Boss John RS Uni Zwart herensokken bestellen

Wilt u de Hugo Boss John RS Uni Zwart herensokken bestellen? U kunt de zwarte herensokken van Hugo Boss gewoon online kopen, wij berekenen een zo scherp mogelijke prijs. U kunt voordelig nieuwe herensokken bestellen, wij zorgen bij bestellingen voor 20:00 uur voor een bezorging op de volgende werkdag. Bekijk naast de Hugo Boss John RS Uni Zwart herensokken ook de overige kleuren, net als de andere modellen van Hugo Boss die er online beschikbaar zijn.