Hugo Boss George RS Stripes zwarte sokken

  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze mooie sok van Hugo Boss is gemaakt van 80 % katoen en 20 % polyamide. Door de sok loopt een subtiel streepje.
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Hugo Boss George RS Stripes Zwart

Wilt u online Hugo Boss George RS Stripes Zwart herensokken bestellen, zodat u een scherpe prijs betaalt voor de best beschikbare materialen? Wij leveren de sokken direct uit voorraad, bestellingen voor 20:00 uur heeft u doorgaans de volgende dag al in huis. Uiteraard kunt u rekenen op hoogwaardig katoen in combinatie met polyamide, twee uitstekende materialen die zeer goed bijdragen aan het draagcomfort. U kunt de Hugo Boss George RS Stripes Zwart herensokken zowel casual als zakelijk dragen, zodat u er tijdens allerlei gelegenheden goed mee uit de voeten kunt.

Stijlvolle zwarte heren sokken kopen

U kunt online stijlvolle zwarte heren sokken kopen van Hugo Boss, waarmee u uitstekend voor de dag kunt komen. Wilt u gebruik maken van sokken die niet teveel opvallen, maar bijvoorbeeld wel goed uw kuiten bedekken onder een pak? Dan zijn de Hugo Boss George RS Stripes Zwart herensokken uitstekend geschikt. Daarnaast kunt u er ook privé uitstekend gebruik van maken. De sokken zitten heerlijk en passen bij talloze outfits, ze vormen de ideale basis die u ‘s morgens uit de kast kunt pakken.

Hoogwaardig katoen en polyamide

U kunt met de Hugo Boss George RS Stripes Zwart herensokken rekenen op een combinatie van hoogwaardig katoen, met polyamide om de sok verder te versterken. Het gaat om 80% katoen, een stof die zorgt voor een goede vochtopname in de sok. Bovendien kunt u rekenen op een koel gevoel aan de binnenzijde, net als een huidvriendelijk karakter. Het zijn wat dat betreft sokken die heerlijk zitten, 20% polyamide zorgt er daarnaast voor dat u kunt rekenen op een maximale duurzaamheid. De sokken zijn zeer slijtvast, ondanks het zeer lichte en elastische karakter van dit materiaal. De Hugo Boss George RS Stripes Zwart herensokken maken wat dat betreft gebruik van een ideale combinatie.

Online Hugo Boss George RS Stripes Zwart herensokken bestellen

U kunt de Hugo Boss George RS Stripes Zwart herensokken eenvoudig online bestellen, u hoeft daar de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om uw maat te selecteren en aan te geven hoeveel van de sokken u wilt bestellen. Wij gaan vervolgens met uw bestelling aan de slag, om een vlotte levering op uw adres mogelijk te maken. Bekijk naast de Hugo Boss George RS Stripes Zwart herensokken ook de andere kleuren en de modellen die er beschikbaar zijn.