Hugo Boss Edward RS uni zwart

As low as € 11,95
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze mooie sok van Hugo Boss is gemaakt van 85 % bamboe viscose, 13 % polyamide en 2 % elastan Dit is een effen kleur sok die verkrijgbaar is 4 verschillende kleuren.
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Hugo Boss Edward RS Uni Zwart

Zoekt u naar herensokken van goede kwaliteit, van een betrouwbaar merk zoals Hugo Boss? Dan maakt u met de Hugo Boss Edward RS Uni Zwart herensokken een goede keuze. Het gaat bovendien om herensokken met een mooie zwarte kleur, goed voor een stijlvol voorkomen op basis van een tijdloos design. U kunt hier zowel zakelijk als privé goed gebruik van maken, de sokken combineren goed met een zakelijke outfit en vormen daarnaast de ideale basis voor een casual kledingstijl. U kunt de Hugo Boss Edward RS Uni Zwart herensokken eenvoudig online bestellen.

Zwarte herensokken van bamboe viscose

De Hugo Boss Edward RS Uni Zwart herensokken zijn gemaakt van 85% bamboe viscose. Dit is een alternatief voor katoen, dat ervoor zorgt dat u gebruik kunt maken van ecologisch meer verantwoorde sokken. Bamboe groeit sneller dan katoen, waardoor de aanslag op het milieu veel minder groot is. Daarnaast staat bamboe viscose bekend om een aantal prettige eigenschappen voor sokken. Het is wat dat betreft niet vreemd dat Hugo Boss hier gebruik van maakt, al zorgt het met deze serie sokken heel duidelijk voor een innovatief en milieuvriendelijk karakter.

Holle vezel voor goede vochtopname

Bamboe viscose bestaat uit een holle vezel, die er in de sokken onder andere voor zorgt dat u kunt rekenen op een goede vochtopname. Daarnaast zijn de Hugo Boss Edward RS Uni Zwart herensokken voorzien van een combinatie van polyamide en elastaan. Polyamide draagt bij aan de stevigheid en slijtvastheid van de sokken, het is een duurzaam materiaal dat ervoor zorgt dat u de sokken zonder problemen langere tijd kunt blijven dragen. Elastaan is een zeer rekbare stof en is bovendien licht van gewicht. Dit materiaal verzorgt de ideale pasvorm van de sokken, een toevoeging van 2% bleek daarvoor voldoende.

Online Hugo Boss Edward RS Uni Zwart herensokken kopen

Wilt u online de Hugo Boss Edward RS Uni Zwart herensokken kopen? Wij zijn u er graag mee van dienst, we gaan direct met uw bestelling aan de slag. Bestelt u de herensokken van Hugo Boss voor 20:00 uur? Dan zorgen we ervoor dat u daar morgen al de beschikking over heeft. Bekijk daarnaast ook de andere kleuren sokken en de overige modellen, die u samen met de Hugo Boss Edward RS Uni Zwart herensokken kunt bestellen.