Falke Teppich Im Schuh zwarte wollen sokken

As low as € 18,95
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Falke Teppich Im SchuhDeze Falke Teppich Im Schuh sok is gemaakt van temperatuur regulerend Merinowol en heeft een badstof zool van de hiel tot aan de tenen.Samenstelling van de sok :70 % Wol 30% Polyamide
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Falke Teppich im Schuh zwarte sokken

De Falke Teppich im Schuh zwarte sokken combineren uitstekende kwaliteit met een stoer en onopvallend ontwerp, dat goed geschikt is voor onder een zakelijke outfit. De zwarte sokken sluiten goed aan bij een paar zwarte schoenen of een donkere broek, zodat de aandacht uit kan gaan naar de rest van de outfit. Tegelijkertijd kiest u met de Falke Teppich im Schuh zwarte sokken voor heerlijk comfortabele herensokken, dankzij het gebruik van merinowol en polyamide dat we ook wel kennen als badstof.

Comfortabele herensokken

De Falke Teppich im Schuh zwarte sokken zijn heerlijk comfortabel en vormen daarmee een goede keuze voor dagelijks gebruik. De zool is vanaf de hiel tot aan de tenen voorzien van polyamide, terwijl merinowol de rest van de sok voor z’n rekening neemt. Falke staat als merk bekend om de hoogwaardige hoge sokken die de juiste ondersteuning bieden en zorgen voor een aangename temperatuur. De mooie Falke Teppich im Schuh zwarte sokken kunt u bovendien combineren met bijvoorbeeld de sokken in donkerblauw, in antraciet of in een lichtere kleur. Op die manier kunt u de sokken eenvoudig afstemmen op de rest van de outfit die u draagt.

Merinowol en polyamide

De Falke Teppich im Schuh zwarte sokken bestaan voor 70% uit merinowol. Dit materiaal is goed in staat om de temperatuur van de voeten in uw schoenen te reguleren. In de zomermaanden voert het materiaal warmte af om die niet te ver op te laten lopen. In de wintermaanden helpt de wol juist warmte te behouden om de voeten niet te koud te laten worden. Bovendien bestaan de Falke Teppich im Schuh zwarte sokken uit 30% polyamide. Dit is een badstof die zorgt voor een heerlijk comfortabele zool om prettig op te blijven lopen.

Online Falke Teppich im Schuh zwarte sokken kopen

De mooie Falke Teppich im Schuh zwarte sokken kunt u eenvoudig online kopen. Het is voldoende om aan te geven welke maat u graag zou ontvangen. We hebben de sokken in ruim voldoende mate op voorraad, waardoor we de verzending daarvan meteen in orde kunnen maken en u de sokken snel ontvangt. Naast de Falke Teppich im Schuh zwarte sokken ook een van de andere kleuren bestellen? Ook die kunnen we gewoon vanuit onze eigen voorraad naar u verzenden.