Falke Teppich Im Schuh donkergrijze wollen sokken

As low as € 17,10 Regular Price € 19,00
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Falke Teppich Im SchuhDeze Falke Teppich Im Schuh sok is gemaakt van temperatuur regulerend Merinowol en heeft een badstof zool van de hiel tot aan de tenen.Samenstelling van de sok :70 % Wol 30% Polyamide
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Falke Teppich im Schuh donkergrijze sokken

De Falke Teppich im Schuh donkergrijze sokken vormen een uitstekende keuze voor zowel de zomer- als de wintermaanden, dankzij het gebruik van 70% merinowol. Dit materiaal werkt temperatuurregulerend, terwijl de badstof ervoor zorgt dat u de sokken gemakkelijk aan kunt trekken en u daarin voldoende ondersteuning heeft. Samen zorgen de materialen ervoor dat u met de Falke Teppich im Schuh donkergrijze sokken kiest voor pure kwaliteit, in een donkere kleur die in uw schoenen onder een (nette) broek niet teveel op zullen vallen.

Merinowol en badstof

De Falke Teppich im Schuh donkergrijze sokken zijn gemaakt van 70% merinowol en 30% badstof. We spreken van een combinatie tussen wol en polyamide, twee materialen die er samen voor zorgen dat de sokken heerlijk comfortabel zitten en de temperatuur zowel in de zomer als winter goed kunnen reguleren. Het merk staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen, zodat u kunt rekenen op duurzame sokken met een lange levensduur. De donkere kleur van de Falke Teppich im Schuh donkergrijze sokken zorgt ervoor dat die in uw schoenen nauwelijks op zullen vallen, waardoor de aandacht uit kan gaan naar de rest van uw outfit.

Comfortabel en temperatuurregulerend

De Falke Teppich im Schuh donkergrijze sokken zitten heerlijk comfortabel, dankzij het gebruik van badstof vanaf de hiel tot aan de tenen. De zool heeft voldoende stretch en biedt aan de andere kant de ondersteuning die u zoekt. Het gebruik van 70% merinowol voor de sokken zorgt er in de zomermaanden voor dat uw voeten niet te warm worden, terwijl de koude in de wintermaanden er ook geen vat op zal krijgen. De goede Falke Teppich im Schuh donkergrijze sokken vormen op die manier een heel comfortabele keuze, onder andere op basis van de temperatuurregulatie.

Online Falke Teppich im Schuh donkergrijze sokken kopen

De mooie Falke Teppich im Schuh donkergrijze sokken kunt u eenvoudig online kopen, gewoon in de maat die u nodig heeft op basis van de schoenen die u draagt. Op zoek naar 39 - 40, 41 - 42 of wellicht 47 - 48? De sokken zijn beschikbaar in de gangbare en de veel grotere maten, zodat u online zelf aan kunt geven wat u nodig heeft. Wij maken de bestelling met de Falke Teppich im Schuh donkergrijze sokken vervolgens zo snel mogelijk in orde, zodat u die vlot in huis heeft o ze meteen aan te kunnen trekken.