Falke Teppich Im Schuh donkerblauwe wollen sokken

Vanaf € 17,06 Normale prijs € 18,95
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Falke Teppich Im SchuhDeze Falke Teppich Im Schuh sok is gemaakt van temperatuur regulerend Merinowol en heeft een badstof zool van de hiel tot aan de tenen.Samenstelling van de sok :70 % Wol 30 % Polyamide
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Falke Teppich im Schuh donkerblauwe sokken

De Falke Teppich im Schuh donkerblauwe sokken hebben een mooie donkere kleur voor een stijlvolle verschijning, goed geschikt voor onder een pak of een andere nette broek. De sokken zijn gemaakt van merinowol en badstof, twee materialen die samen zorgen voor zowel de gewenste ondersteuning en regulatie van de temperatuur. Dat betekent dat u met de Falke Teppich im Schuh donkerblauwe sokken kunt rekenen op sokken die heerlijk zitten en er tegelijkertijd voor zorgen dat uw voeten niet te warm of juist te koud worden.

Merinowol en badstof

De Falke Teppich im Schuh donkerblauwe sokken bestaan voor 70% uit merinowol, een materiaal dat goed in staat is om de temperatuur rond de voeten te reguleren. Het maakt de sokken goed geschikt voor zowel de zomer als de winter. Tegelijkertijd is er in de sokken sprake van 30% badstof, die we ook wel kennen als polyamide. Dit materiaal zorgt er met de zool vanaf de hiel tot aan de tenen voor dat u de Falke Teppich im Schuh donkerblauwe sokken gemakkelijk aan kunt trekken en weer uit kunt doen, terwijl u tijdens het gebruik voldoende ondersteuning ervaart.

Temperatuurregulerende sokken

De Falke Teppich im Schuh donkerblauwe sokken zorgen er in de wintermaanden voor dat u geen koude voeten zal krijgen, terwijl het materiaal het teveel aan warmte in de zomermaanden afvoert. Op die manier ontstaat er een fijne temperatuurregulatie, die ervoor zorgt dat uw voeten heerlijk comfortabel aan blijven voeten. De hoge Falke Teppich im Schuh donkerblauwe sokken zijn goed geschikt voor in diverse dichte schoenen en onder een pak of nette broek, zodat u er dagelijks gebruik van kunt maken.

Online Falke Teppich im Schuh donkerblauw sokken kopen

De Falke Teppich im Schuh donkerblauwe sokken kunt u eenvoudig online kopen, we hebben er daar voldoende van op voorraad. Het is voldoende om online aan te geven welke maat u nodig heeft, wij zorgen er vervolgens voor dat we de bestelling in orde maken. U heeft de nieuwe Falke Teppich im Schuh donkerblauwe sokken dan snel in huis, eventueel in combinatie met de andere kleuren die u online kunt bestellen. De sokken kunt u op die manier eenvoudig afstemmen op de verschillende outfits die u draagt.