Falke Teppich Im Schuh antraciet wollen sokken

As low as € 18,95
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Falke Teppich Im SchuhDeze Falke Teppich Im Schuh sok is gemaakt van temperatuur regulerend Merinowol en heeft een badstof zool van de hiel tot aan de tenen.Samenstelling van de sok :70 % Wol 30% Polyamide
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Falke Teppich im Schuh antraciet sokken

Een paar Falke Teppich im Schuh antraciete sokken biedt een ideale combinatie van loopcomfort en temperatuurregeling. Het zijn hoogwaardige sokken van merinowol en badstof, die er samen voor zorgen dat uw voeten de juiste ondersteuning krijgen en de temperatuur in uw schoenen aangenaam blijft. De antraciete uitvoering van de sokken zorgt voor een mooie donkere kleur, waardoor die bovendien niet teveel zullen opvallen. U kunt de mooie Falke Teppich im Schuh antraciete sokken eenvoudig online kopen, wij maken de bestelling vanuit voorraad zo snel mogelijk in orde.

Wol en polyamide

De Falke Teppich im Schuh antraciete sokken bestaan uit een combinatie van wol en polyamide. De gebruikte merinowol voor deze sokken is van zeer goede kwaliteit. Dit is goed voor 70% van het totale materiaal, waardoor er een sterke temperatuureregulerende werking ontstaat. Bovendien kunt u in de sokken rekenen op het gebruik van polyamide, dat we ook wel kennen als badstof. Dankzij 30% van dit materiaal hebben de sokken voldoende stretch. De combinatie van de beide materialen zorgt ervoor dat u met de Falke Teppich im Schuh antraciete sokken kiest voor pure kwaliteit, zoals we dat kennen van dit uitstekende merk.

Temperatuurregulerende sokken

De goede Falke Teppich im Schuh antraciete sokken hebben een sterke temperatuurregulerende werking, waardoor u daar zowel in de zomer als de winter gebruik van kunt maken. In de zomermaanden zorgt de wol ervoor dat het teveel aan warmte netjes wordt afgevoerd, terwijl het er in de winter voor zorgt dat u geen koude voeten zal krijgen. De badstof zool van de hiel tot aan de tenen zorgt er in de Falke Teppich im Schuh antraciete sokken voor dat u kunt rekenen op een fijne ondersteuning. Samen zorgen de materialen voor kwalitatief zeer goede sokken.

Falke Teppich im Schuh antraciet sokken kopen

De mooie Falke Teppich im Schuh antraciete sokken kunt u eenvoudig online kopen, gewoon in de maat die u nodig heeft. Het is voldoende om online aan te geven welke schoenmaat u heeft, zodat u aan de hand daarvan de juiste sokken kunt bestellen. We hebben de Falke Teppich im Schuh antraciete sokken gewoon zelf op voorraad, waardoor we de bestelling meteen in orde kunnen maken en u de sokken vervolgens vlot in huis heeft.