Falke Airport Plus donkerblauwe sokken

Vanaf € 14,36 Normale prijs € 15,95
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Wol-katoenmix met badstof zool Zeer goede pasvorm.
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Falke Airport Plus Dark Navy

De donkerblauwe Falke Airport Plus Dark Navy herensokken combineren een perfecte pasvorm met een badstof zool en hoogwaardige materialen. Daarnaast zorgt u met deze sokken voor een elegante en tijdloze uitstraling, een combinatie die onder andere uitstekend geschikt is voor het zakelijk gebruik. Zoekt u naar een paar herensokken dat u aankunt onder een zakelijke of andere formele outfit? U maakt met de Falke Airport Plus Dark Navy herensokken een uitstekende keuze, sokken die u bovendien eenvoudig online kunt bestellen.

Comfortabele herensokken met badstof zool

De Falke Airport Plus Dark Navy herensokken zijn zeer comfortabel en vormen op die manier een goede keuze, wanneer u op zoek bent naar een paar hoogwaardige sokken voor heren. Dankzij de badstof zool in de sokken kunt u rekenen op een fijne ondersteuning voor uw voeten en een zachte instap. Deze twee factoren zorgen er samen voor dat u gebruik maakt van hoogwaardige sokken, die bovendien slijtvast zijn en daardoor een lange levensduur kennen. De Falke Airport Plus Dark Navy herensokken zijn tevens in enkele andere kleuren beschikbaar, zodat u onder verschillende outfits de diverse bijpassende kleuren kunt dragen.

Hoogwaardige materialen in Falke Airport Plus

U maakt met de Falke Airport Plus Dark Navy herensokken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Het gaat om drie materialen, die er samen zorgen dat de sok zowel van binnen als van buiten op een bijzondere wijze in elkaar zit. Aan de buitenzijde kunt u rekenen op wol, goed voor 53% van het totale materiaal. Aan de binnenzijde vindt u aan de andere kant juist het huidvriendelijke katoen, goed voor 27% van het materiaal. Falke heeft de Airport Plus lijn verder verstevigd door gebruik te maken van 20% polyamide, wat het totale materiaal completeert en een hoogwaardig karakter mee weet te geven.

Online Falke Airport Plus Dark Navy bestellen

U kunt de Falke Airport Plus Dark Navy herensokken eenvoudig bestellen, zodat u er de deur niet voor uit hoeft. Bestelt u de sokken online, eventueel in combinatie met andere sokken bij ons uit de webshop? Wij gaan direct aan de slag met uw order, om deze zo snel mogelijk in orde te maken. Dit betekent dat u uw bestelling vlot kunt verwachten, zodat u direct gebruik kunt maken van uw Falke Airport Plus Dark Navy herensokken en de eventuele overige producten uit uw bestelling.