Calvin Klein sokken Barcode Stripe 2-pack Zwart

As low as € 6,99 Regular Price € 12,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Een katoenen 2-pack met hand bewerkte teennaad en versterkte hiel voor extra comfort en duurzaamheid. Verkrijgbaar in twee maten. Deze Calvin Klein sokken worden verkocht per twee paar waardoor u toch voordelig herensokken van een topmerk in huis kunt halen! 1 sok van dit 2-pack Calvin Klein sokken kenmerkt zich door fijne horizontale strepen, de 2e sok heeft een effen antraciet kleur. Samenstelling: 79% katoen, 19% polyamide,2% Elastaan
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Antraciet

Het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Antraciet met herensokken is een uitstekende keuze voor verschillende outfits, zowel casual als zakelijk. De sokken staan bekend om hun hoge mate van comfort, onder andere dankzij de versterkte hiel. Dit komt bovendien de slijtvastheid ten goede, waardoor u daar zo lang mogelijk gebruik van kunt maken. De herensokken uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Antraciet vormen daarmee een uitstekende investering, beschikbaar in twee verschillende maten.

Herensokken met hand bewerkte teennaad

De herensokken van Calvin Klein in het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Antraciet zijn standaard voorzien van een met de hand bewerkte teennaad. Dat betekent dat het merk er tot in de kleinste details voor kan zorgen dat dit helemaal in orde is. Het komt het comfort in de sokken op een uitstekende manier ten goede, waardoor u zelfs in uw schoenen nauwelijks door heeft dat u de sokken draagt. Uiteraard heeft u de keuze uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Antraciet met herensokken, net als uit een aantal andere kleuren en modellen van dit merk.

Versterkte hiel en in 2 maten

De herensokken in het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Antraciet zijn standaard voorzien van een versterken hiel, door gebruik te maken van polyamide. Het is een aanvulling op het gebruik van hoogwaardig katoen voor een goede vochtregulatie en bovendien elastaan om de sokken gemakkelijk aan en uit te kunnen trekken. Samen zorgen de materialen ervoor dat u kunt rekenen op een hoogwaardig paar sokken.

Het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Antraciet met herensokken is beschikbaar in de maten 39 - 42 en 43 - 46, zodat u op basis van uw schoenmaat eenvoudig voor de juiste grootte kunt kiezen.

Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Antraciet kopen

Uiteraard kunt u het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Antraciet met herensokken eenvoudig online kopen, we zorgen er vanuit onze eigen voorraad voor dat u die zo snel mogelijk in huis heeft. Het gaat om een voordelig 2-pack, zodat u een scherpe prijs betaalt voor de sokken van zeer hoge kwaliteit. Bestel online het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Antraciet met herensokken of bekijk ook de andere kleuren en modellen, wij zorgen ervoor dat u in de kast altijd kunt zorgen voor voldoende paren nieuwe sokken.