Puma Sport 3-pack Antraciet maat 47-49

Special Price € 7,19 Regular Price € 7,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze Puma sport sok is gemaakt van zacht katoen (76%). De Puma sport 3-pack heeft een verstevigde hiel, een verstevigde zool en een naadloze teen voor extra comfort. De sok is er in 2 maten, 39-42, 43-46 samenstelling: 76% katoen, 21% polyamide, 2% Elastodieen en 1% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Puma Sport 3-pack Antraciet

Het Puma Sport 3-pack Antraciet combineert meerdere paren herensokken, zodat u die voordelig kunt bestellen. De sokken zijn gemaakt van zacht katoen en hebben een fijne verstevigde hiel, een verstevigde zool en bovendien een naadloze teen. Die drie elementen zorgen er samen voor dat het gaat om een kwalitatief goed paar sokken, voordelig beschikbaar dankzij het 3-pack. U kunt online de Puma Sport 3-pack Antraciet kopen, wij zorgen voor een snelle verzending van de herensokken.

Herensokken gemaakt van zacht katoen

De Puma Sport 3-pack Antraciet zijn gemaakt van zacht katoen, goed voor 76% van het materiaal. Dat betekent dat de sokken hier grotendeels uit bestaan. Het materiaal zorgt onder andere voor een goede vochtregulering rondom de voeten. Tegelijkertijd is het materiaal heerlijk zacht, waardoor de herensokken van Puma zorgen voor een fijn draagcomfort. Het is de combinatie van die elementen die er in het Puma Sport 3-pack Antraciet voor zorgt dat u daarmee een goede keuze maakt.

U heeft met de herensokken van Puma in antraciet de keuze uit twee verschillende maten: 39 - 42 en 43 - 46. Op die manier zorgt het merk ervoor dat u de herensokken goed past en comfortabel kunt dragen.

Verstevigde hiel, zool en naadloze teen

De sokken uit het Puma Sport 3-pack Antraciet zijn voorzien van een verstevigde hiel en zool. Dat betekent dat de sokken daar net wat meer ondersteuning en comfort bieden, om er in uw schoenen prettig op te kunnen lopen. Het komt ook de duurzaamheid van de sokken ten goede, omdat er dankzij de versteviging minder sprake zal zijn van slijtage. Bovendien zijn de sokken uit het Puma Sport 3-pack Antraciet voorzien van een naadloze teen, zodat u daar in uw schoenen in ieder geval geen last van krijgt.

Puma Sport 3-pack Antraciet kopen

Het Puma Sport 3-pack Antraciet kopen? Dankzij het 3-pack betaalt u een lage prijs per paar sokken, terwijl u kunt rekenen op zacht katoen en de hoge kwaliteit van Puma. Het zijn fijne herensokken in een mooie donkere kleur, waardoor u die zowel zakelijk als casual eenvoudig met verschillende outfits kunt combineren. Wij zorgen ervoor dat we de sokken vlot naar u verzenden, zodat u die snel in huis heeft. Nieuwe sokken bestellen? Koop online het Puma Sport 3-pack Antraciet, dan gaan wij er meteen mee aan de slag.