Gratis retourneren binnen 14 dagen

Falke Happy 2-pack

Wat is een betere keuze dan een paar Falke Happy sokken? Juist, een 2-pack van deze sokken. Met twee paar bespaart u eenvoudig op de kosten, terwijl u tegelijkertijd niets minder dan de beste kwaliteit ontvangt. De sokken zijn er speciaal voor happy people, dus eigenlijk voor iedereen die graag kiest voor kwaliteit. Dat komt bijvoorbeeld terug in het gebruik van katoen van de hoogste kwaliteit. Dit is geschikt voor iedere dag en klopt dankzij de fijne weving helemaal met de verschillende outfits die u waarschijnlijk graag draagt.

Sorteren op
Alle filters
Kleur
Merk
Model
Type sok
Verpakking
Maten
Geslacht

12 items

Falke Happy 2-pack sokken

Wat is een betere keuze dan een paar Falke Happy sokken? Juist, een 2-pack van deze sokken. Met twee paar bespaart u eenvoudig op de kosten, terwijl u tegelijkertijd niets minder dan de beste kwaliteit ontvangt.

De sokken zijn er speciaal voor happy people, dus eigenlijk voor iedereen die graag kiest voor kwaliteit. Dat komt bijvoorbeeld terug in het gebruik van katoen van de hoogste kwaliteit. Dit is geschikt voor iedere dag en klopt dankzij de fijne weving helemaal met de verschillende outfits die u waarschijnlijk graag draagt.

Ontzettend duurzaam

De sokken voor iedere dag worden natuurlijk veel gedragen. Daarom heeft het merk ervoor gekozen om de Falke Happy 2-pack sokken extra duurzaam te maken. Ze gaan nog veel langer mee dan u waarschijnlijk zou verwachten. Er is gebruik gemaakt van supersterke materialen, die er samen voor zorgen dat de slijtage tot een minimum beperkt blijft. Tegelijkertijd zitten de sokken natuurlijk heel comfortabel.

Ten slotte zorgt Falke Perfect Fit ervoor dat de sokken als gegoten zitten. Ze zijn beschikbaar in een aantal verschillende maten, zodat u zeker weet dat de pasvorm goed is. Bovendien kunt u online kiezen uit de verschillende kleuren die er beschikbaar zijn. Ontdek online de verschillende mogelijkheden, waarmee we u graag laten zien welke Happy sokken van Falke er beschikbaar zijn.

Falke Happy 2-pack sokken kopen

Bestel online de Falke Happy 2-pack sokken. Het is een combinatie van katoen met polyamide en een beetje elastaan. Samen zorgen die materialen voor katoenen sokken die heerlijk zitten. En die u waarschijnlijk het liefst iedere dag aan zou doen.

Bestel de sokken online, bijvoorbeeld twee sets van het 2-pack om de sokken zo vaak mogelijk aan te kunnen trekken. En bestelt u voor minimaal €30? De verzending van de Falke Happy 2-pack sokken is dan helemaal gratis.

Falke herensokken en meer

Sokkendirect.nl is niet alleen de aangewezen specialist voor heren sokken. U vindt in ons assortiment ook:

Maak eenvoudig uw bestelling compleet 

Bestel snel uw herensokken bij Sokkendirect.nl. Heeft u de perfecte heren sokken gevonden? Plaats ze in het winkelmandje en reken veilig en snel af via iDEAL of een van onze andere betaalmethodes. U hoeft niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen, want binnen 2 werkdagen heeft u de herensokken al op de mat liggen. Heeft u vragen? Dan mag u ons bellen via 033-2035119 of mailen naar [email protected].

© 2005-2022 2V E-Commerce, alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks