Falke luxe sokken

Deze luxe sokken van Falke zijn gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit. Katoen dat heerlijk zacht aanvoelt, uitstekend vochtregulerend werkt en natuurlijk beschikbaar is in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld in antraciet, in zwart en in blauw. Voor een zakelijke of casual kleding, onder een (spijker)broek of pantalon.

  • ✓ Geleverd in de brievenbus
  • ✓ Luxe sokken gratis retourneren
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Binnen 2 dagen geleverd
Logo Falke Sokken

Artikelen 1 tot 40 van 76 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 76 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Falke sokken van katoen, wol of kasjmier

De luxe katoenen sokken van Falke zijn een geweldige keuze voor heren. Stijlvol, heerlijk comfortabel en uitermate duurzaam. Drie belangrijke eigenschappen die op een mooie manier samenkomen. Bestel ze online met gratis verzending, gewoon door de brievenbus. Zo hoeft u niet thuis te blijven voor de Falke katoenen sokken.

Kasjmier sokken

Falke kasjmier sokken zijn heerlijk zacht, uitermate duurzaam en het meest comfortabel. Heerlijke sokken van de beste kwaliteit, zodat u nauwelijks merkt dat u ze aan heeft. Sokken zoals ze bedoeld zijn, beschikbaar in zowel de opvallende als minder opvallende kleuren en tinten. Zakelijk of casual een uitstekende keuze, onder een (spijker)broek of nette pantalon.

Een paar kasjmier sokken van Falke kopen of benieuwd naar de andere merken? Bekijk en vergelijk ze online. Bestel uw eigen maat, waar we meteen voor u mee aan de slag gaan. Bestel voor minimaal €30.- dan zorgen we voor gratis verzending van de sokken. Gewoon door de brievenbus, zodat u niet hoeft thuis te blijven voor de Falke kasjmier sokken.