Falke Run sokken

Tijdens het sporten is het belangrijk dat uw sokken vocht en warmte goed reguleren: Falke Run hardloopsokken zijn perfect tijdens het hardlopen en sporten. Falke Run sportsokken hebben een perfecte pasvorm en laten de voet goed ademen. Deze Falke sportsokken hebben anatomisch gevormde voeringen en een rechter- en linkerteenverloop. Hierdoor sluiten ze perrfect om uw linker- en rechtervoet. Als u deze sportsokken vandaag bestelt, heeft u ze binnen 2 dagen in huis. Gratis verzending vanaf € 30,-

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

Ferry over de Falke RUN sokken beige – maat 49

Superservice. Sokken werden met een leuke kaart en persoonlijke groet geleverd. Leuk gedaan!

Folkert over de Falke RUN witte sokken – maat 45

Op aanraden van een vriend heb ik de Falke RUN sokken aangeschaft. Ze zijn perfect voor het hardlopen omdat ze goed ademen, doordat ze deels van polyamide zijn gemaakt (kunststof). Ook is de stof stevig, zodat de sok goed om je voet heen vormt.

Alina over de Falke RUN rode sokken – maat 38

Ik doe nu sinds een half jaartje aan hardlopen en vond het maar vervelend dat mijn sokken zo snel vochtig worden van het zweet. Deze sokken van Falke RUN blijven comfortabel aanvoelen tijdens het sporten. Echt een uitvinding!

Christel over de Falke RUN lichtgrijze sokken – maat 40

Prima product en snel in huis.

Wim over de Falke RUN grijze sokken – maat 48

Gemaakt van polyamide en katoen, dus de sokken ademen goed en zijn daarom ideaal voor hardlopen en andere sportactiviteiten. Ik had de sokken snel in huis, dus dat was ook prima.

Hans Beekink over de Falke RUN donkerblauw – maat 44

Ik koos de Falke RUN sokken omdat mijn normale sokken gaan schuren en nat worden door het zweet. Met deze sokken heb je daar helemaal geen last van. Sporten wordt daardoor ook weer een stuk leuker/comfortabeler.