Falke sokken

✓ Grootste assortiment Falke sokken ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Door de brievenbus ✓ Falke sokken binnen 24 uur verstuurd

Falke sokken staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en draagcomfort. Het merk gebruikt al 120 jaar de nieuwste technieken om kwalitatief uitstekende en zeer comfortabele sokken te maken. Bij Sokkendirect.nl vindt u een zeer uitgebreide collectie Falke sokken.

Artikelen 1 tot 100 van 359 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 100 van 359 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Falke sokken: comfortabel en functioneel

Falke maakt warme kledingstukken die uitstekend isoleren en het lichaam lekker warm houden. Daarnaast zijn de kledingstukken van Falke gemaakt van ademend weefsel, waardoor de kleding goed ventileert en u minder snel zweet. Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van kledingproductie lukt het Falke elke keer weer om functionele kleding van hoge kwaliteit te maken. Dankzij het naadloze verwerken van materialen zitten de sokken ook nog eens heerlijk. Naast het comfort en de flexibiliteit schenken de designers van Falke ook veel aandacht aan het design van de hun sokken.

 

Sokken voor elke gelegenheid

Falke is gespecialiseerd in het maken van sokken en heeft inmiddels een enorm veelzijdig aanbod weten te produceren. Het merk maakt vooral veel soorten sportsokken, zoals running-, ski- en wandelsokken. Tevens kunt u bij Falke terecht voor luxe herensokken die goed staan onder een pak. Ook voor thuis maakt Falke geweldige producten, zoals lekker comfortabele huissloffen en casual sokken in alle kleuren en printjes.

 

De geschiedenis van Falke

Falke werd in 1895 opgericht door de Duitse daklegger Franz Falke-Rohan. Om in de winter wat bij te verdienen ging hij in een fabriek werken als breier. Dit beviel zo goed dat hij zijn eigen fabriek oprichtte. Tijdens de Eerste Wereldoorlog kwam het management in handen van Falkes zoon, die een groot succes van de fabriek maakte. De eerste katoenmachine van Duitsland was in bezit van de familie Falke en de eerste nylonpanty van Duitsland werd ook gemaakt door het bedrijf van deze familie. De fabriek is in handen van de Falke familie gebleven en er komen nog steeds nieuwe fabrieken bij. Inmiddels is Falke één van de grootse en meest succesvolle producenten van sokken.

 

Online goedkope Falke sokken kopen

Bestel nu online uw Falke sokken via Sokkendirect.nl. Bij een bestelling vanaf €25,- laten wij de sokken gratis bij u thuis bezorgen. Heeft u de verkeerde maat besteld? Geen probleem: binnen 14 werkdagen kunt u de sokken gratis retourneren. Wilt u meer informatie over Falke sokken of over het bestellen van sokken via Sokkenonline.nl? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06-22770206 of door een e-mail te sturen naar info@sokkendirect.nl.

 

06-22770206   info@sokkendirect.nl