Falke Airport zandkleurige sokken

As low as € 9,00 Regular Price € 16,00
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
De Falke Airport is een elegante en tijdloze sok die met name geschikt is om gedragen te worden bij zakelijke kleding. Deze Falke sokken hebben een zeer aangename samenstelling van hoogwaardige materialen. Aan de binnenzijde van deze herensokken is huidvriendelijke katoen verwerkt terwijl de buitenzijde is voorzien van Merinowol. Het comfortboord en de in deze Falke sokken verwerkte elastine zorgen voor een meer dan perfecte pasvorm! De in deze herensokken verwerkte polyamide verstevigingen zorgen voor een lange levensduur.Verder is de Falke airport Sand met de hand geketteld waardoor er geen teennaden zijn! De Falke Airport is een absoluut kwaliteitsproduct!samenstelling: 60% Merinowol, 23% katoen, 15% polyamide, 2% Elastineuitgebreide informatie
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

 

Falke Airport Sand

De Falke Airport herensokken in zandkleur vormen zakelijk gezien een uitstekende keuze, vooral tijdens zomerse dagen of op warme bestemmingen. De lichte kleur van de Falke Airport in Sand past goed bij een lichtgekleurde pantalon, maar maakt tevens combinaties met andere outfits mogelijk. Wat dat betreft kunt u de Falke Airport in Sand op een aantal manieren dragen. U kunt met uw Falke Airport herensokken, onafhankelijk van de kleur, rekenen op een perfecte pasvorm, een maximaal draagcomfort en een lange levensduur. Wat dat betreft vormen de sokken de ideale keuze voor een ieder die zoekt naar pure kwaliteit.

Stijlvolle zandkleurige Falke Airport herensokken

De zandkleurige Falke Airport herensokken zorgen voor een stijlvolle uitstraling, terwijl ze aan de andere kant toch een mooie lichte kleur hebben. Ze zijn elegant en tijdloos tegelijk, waardoor u ze langere tijd kunt blijven gebruiken. Bovendien zijn de Falke Airport in Sand gemaakt van hoogwaardige materialen, die bekend staan om hun duurzaamheid en stevigheid. De Falke Airport herensokken in Sand zijn verkrijgbaar in de maten 39-40, 41-42, 43-44, 45-46, 47-48 en 49-50, waardoor u daar eenvoudig uw keuze uit kunt maken.

Materialen van de Falke Airport herensokken

De Falke Airport herensokken in zandkleur zijn gemaakt van een aantal hoogwaardige materialen, met Merinowol als voornaamste. Het is de ontwerpers van Falke gelukt om deze wol alleen aan de buitenzijde toe te passen, waardoor daar ook de vochtopname en vochtregulering plaatsvindt. Verder bestaan de zandkleurige Falke Airport herensokken uit hoogwaardig katoen met een huidvriendelijk karakter, 15% polyamide en 2% elastine. Dit laatste zorgt er samen met het comfortboord voor dat er een perfecte pasvorm ontstaat. U kunt de Falke Airport herensokken in Sand dragen zonder dat u dit merkt, uiteraard in verschillende (zakelijke) schoenen.

Falke Airport in Sand bestellen

Wilt u de Falke Airport in Sand bestellen, of bent u daarnaast benieuwd naar de andere kleuren? Bekijk ook deze sokken online en blader door ons assortiment, of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over de sokken. We vertellen u graag meer over de verschillende materialen, of over de bestelwijze die we hanteren om de sokken zo snel mogelijk bij u aan te kunnen bieden. Uiteraard kunt u de zandkleurige Falke Airport herensokken natuurlijk ook direct bestellen, we zorgen er dan direct voor dat we de bestelling in orde maken en u de sokken binnenkort kunt dragen.