Gegarandeerd door de brievenbus

Effio Sokken

Maak uw outfit helemaal af met hippe Effio sokken: deze stijlvolle sokken van het Nederlandse merk Effio zijn van hoge kwaliteit en zitten heerlijk, doordat er veel katoen in de sokken is verwerkt. Bestel Effio sokken vandaag en ontvang ze binnen 2 werkdagen in uw brievenbus. Gratis verzending vanaf € 30,-

Sorteren op
Alle filters
Kleur
Merk
Type sok
Verpakking
Maten
Geslacht

20 items

Hippe sokken van Effio

Effio is een Nederlands herenmodemerk opgericht in 2007 en is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige sokken. De collecties van Effio zijn verfijnd, stijlvol en met oog voor detail gemaakt. Effio is ervan overtuigd dat het leven gaat om details die het onderscheid maken tussen een standaard en een stijlvolle look. Sokken van Effio worden in Italië geproduceerd met vakmanschap. Nederlands ontwerp, Made in Italy!

‘Life is about details!’

Ontwerp van Effio sokken

Ieder paar Effio’s heeft een verhaal te vertellen. Het verhaal is ontstaan ​​uit buitengewone reflecties van het gewone. Deze reflecties resulteren in ontwerpsokken waarmee ze esthetisch en ethisch onderscheiden van middelmatigheid en uniformiteit. Effio’s zetten onze reflecties om in goed doordachte combinaties van kleuren, grafische patronen en materiaalsamenstellingen. In het ontwerpproces werkt Effio samen met Nederlandse ontwerpers en Italiaanse vrienden. Dat is de reden waarom Effio ‘Nederlands design en Italiaanse productie’ betekent. Effio is serieus over de sok, want jij moet hem dragen. Effio waardeert onderscheidende en eigenzinnige mannen. Mannen die zich voortdurend willen onderscheiden van de massa’s met smaak en inhoud. Mannen die hun eigen specialiteit cultiveren en altijd blijven verrassen met iets nieuws. Goed doordacht en eigenzinnig. We waarderen mensen die het leven benaderen met de filosofie van het dandyisme; met diepe ernst en gezonde spot. Deze mannen zijn de dandy’s van de 21e eeuw. De echte dandy onderscheidt zich op geen enkele manier behalve zijn eigen stijl!

© 2005-2022 2V E-Commerce, alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks