Puma Sport 3-pack Dark Navy sokken

Vanaf € 7,19 Normale prijs € 7,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Deze Puma sport sok is gemaakt van zacht katoen (76%). De Puma sport 3-pack heeft een verstevigde hiel, een verstevigde zool en een naadloze teen voor extra comfort.

De sok is er in 4 maten, 35-38, 39-42, 43-46 en 47-49 samenstelling: 76% katoen, 21% polyamide, 2% Elastodieen en 1% Elastine

  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Puma Sport 3-pack Dark Navy

Het Puma Sport 3-pack Dark Navy bevat 3 paar sokken en is daarmee automatisch een goedkope keuze voor mooie herensokken. De sokken zijn voorzien van een verstevigde hiel en zool. Daarnaast hebben ze een naadloze teen, voor een fijn draagcomfort voor de gehele voet. De herensokken van Puma zijn beschikbaar in twee verschillende maten. Uiteraard kunt u het Puma Sport 3-pack Dark Navy eenvoudig online bestellen, wij zorgen er vanuit onze voorraad voor dat u die zo snel mogelijk in huis heeft.

Verstevigde hiel, zool en naadloze teen

De herensokken van Puma in het Puma Sport 3-pack Dark Navy hebben een verstevigde hiel. Dit betekent dat het materiaal daar wat dikker is, voor extra comfort en om slijtage zoveel mogelijk tegen te gaan. Het resultaat is een comfortabel paar sokken met een lange levensduur, zodat u daar lang gebruik van kunt maken.

Tegelijkertijd is ook de zool van de herensokken van Puma verstevigd en is er sprake van een naadloze teen. Dat betekent 3 paar heerlijk comfortabele sokken, terwijl u daar online gelukkig toch een heel scherpe prijs voor betaalt.

Herensokken in drie maten

Het Puma Sport 3-pack Dark Navy met herensokken is beschikbaar in vier verschillende maten, zodat u kunt rekenen op een goede pasvorm. De keuze bestaat uit maat 38 - 38, 39 - 42, 43 - 46 of 47 - 49 waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat de sokken goed om de voeten zullen sluiten. Uiteraard is het Puma Sport 3-pack Dark Navy ook beschikbaar in een aantal andere kleuren, ter afwisseling of om de sokken goed te combineren met de verschillende outfits die u zakelijk of casual draagt. Dankzij de uitstekende kwaliteit van de sokken gaan die gemakkelijk langere tijd mee, zodat u er meerdere seizoenen gebruik van kunt maken.

Puma Sport 3-pack Dark Navy kopen

Het Puma Sport 3-pack Dark Navy kopen? Dat kan eenvoudig online, wij zorgen er met het online aanbod voor dat u daar de deur niet meer voor uit hoeft. De sokken zijn per 3 verpakt en vormen daarmee een voordelige keuze. Bekijk ook de andere kleuren die er beschikbaar zijn om een goede keuze te maken. Wij gaan meteen met uw bestelling aan de slag. Daardoor heeft u het Puma Sport 3-pack Dark Navy met herensokken zo snel mogelijk in huis, zodat u die binnenkort aan kunt trekken onder uw casual of zakelijke outfit.