Puma Quarter 3-pack Zwarte Sokken

As low as € 7,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze Puma Quarter is een sok die net boven uw schoen uit komt. De Puma Quarter is een katoenen sok met een naadloze teen.De sok is er in 3 maten, 39-42, 43-46 en 47-49 samenstelling: 76% katoen, 19% polyester, 3% polyamide en 2% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Puma Quarter 3-pack Zwart

Het Puma Quarter 3-pack Zwart met herensokken is een kwalitatief uitstekende keuze, die u bovendien eenvoudig online kunt bestellen. We zorgen met deze sokken van dit topmerk voor het gebruik van hoogwaardig katoen, in combinatie met een naadloze teen. U heeft de keuze uit 3 verschillende maten, waarmee u er eenvoudig voor kunt zorgen dat ze uitstekend passen. Op die manier zijn de herensokken van Puma uit het Puma Quarter 3-pack Zwart bijna automatisch een goede keuze, mits u online aangeeft hoe groot die zouden moeten zijn.

Herensokken van katoen met naadloze teen

De herensokken van Puma uit het Puma Quarter 3-pack Zwart zijn standaard voorzien van 76% katoen, uiteraard van zeer hoge kwaliteit. Dat komt het draagcomfort sterk ten goede, bijvoorbeeld wanneer u heel de dag schoenen draagt. Het materiaal staat bekend om de goede vochtregulatie, zodat uw voeten een aangename temperatuur behouden. Bovendien is er sprake van polyester, polyamide en elastine. Samen zorgen die in de Puma herensokken uit het Puma Quarter 3-pack Zwart voor een lange levensduur en een elastisch effect om de sokken gemakkelijk aan en uit te trekken.

De sokken zijn verder voorzien van een naadloze teen, waardoor u zelfs in uw schoenen nauwelijks door heeft dat u ze draagt. Het geeft goed weer hoe u met de herensokken van Puma uit het Puma Quarter 3-pack Zwart kunt kiezen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Beschikbaar in 3 maten

De herensokken uit het Puma Quarter 3-pack Zwart zijn beschikbaar in 3 verschillende maten. Het gaat om de kleine maten 39 - 42, de gemiddelde maten 43 - 46 en de grote maten 47 - 49. Door de sokken af te stemmen op uw schoenmaat zorgt u er eenvoudig voor dat u die comfortabel kunt dragen, ook gedurende langere perioden.

Puma Quarter 3-pack Zwart kopen

De Puma herensokken uit het Puma Quarter 3-pack Zwart kunt u eenvoudig online kopen, wij zorgen er vanuit onze eigen voorraad voor dat we daarmee direct voor u aan de slag gaan. We maken de bestelling en de verzending in orde, zodat u die daarna vlot in huis heeft. Dat betekent dat u het Puma Quarter 3-pack Zwart met de herensokken van Puma meteen kunt passen of kunt dragen onder uw volgende outfit. Nieuwe sokken zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft, wij maken het u graag gemakkelijk.