Puma Classic 2-pack zwarte sokken

As low as € 7,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Deze Puma sok is gemaakt van zacht katoen (78%). De Puma classic 2-pack heeft een comfortband en een naadloze teen voor extra comfort. Zo heeft u al voordelig sokken van het merk Puma in huis. De sok is er in 3 maten, 39-42, 43-46 en 47-49samenstelling: 78% katoen, 20% polyamide en 2% Elastine
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Puma Classic 2-pack Zwart

Een Puma Classic 2-pack Zwart herensokken kopen? De ideale keuze voor mannen. Geen zorgen over de kwaliteit. Voor een scherpe prijs, op basis van uitstekende materialen. Een fijne combinatie, waarmee u ervoor zorgt dat er altijd voldoende sokken in de kast liggen.

Eenvoudig online te kopen, in een 2-pack dat helpt de kosten laag te houden. Gemaakt van 78% zacht katoen, waardoor u voor uw voeten kunt rekenen op niets minder dan het beste. Beschikbaar in Zwart en een paar andere mooie kleuren, zodat u daar zelf een keuze uit kunt maken.

Voordelig 2-pack Puma sokken voor heren

Maak gebruik van een voordelig Puma Classic 2-pack Zwart en zorg er daarmee voor dat u goedkope herensokken van dit mooie merk kunt kopen. Een fijne keuze, op basis van pure kwaliteit. Gemaakt van goede materialen en samen verpakt.

Beschikbaar in drie maten. Kies voor 39 - 42, voor 43 - 46 of voor 47 - 49. Op die manier passen de herensokken van Puma uitstekend. U heeft nauwelijks door dat u de sokken draagt, terwijl ze er wel voor zorgen dat u netjes voor de dag komt en geen koude voeten krijgt.

Gemaakt van 78% zacht katoen

De herensokken in het Puma Classic 2-pack Zwart zijn gemaakt van 78% zacht katoen. Aangevuld met 20% polyamide voor meer stevigheid en nog 2% elastine om de perfecte pasvorm te kunnen garanderen. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat u met de sokken voor heren kunt rekenen op niets minder dan het beste.

Herensokken van Puma kopen: Zwart

U kunt de herensokken uit het Puma Classic 2-pack Zwart eenvoudig online kopen. Zonder dat u daar de deur voor uit hoeft, omdat wij er vanuit onze voorraad voor u mee aan de slag gaan. We maken de verzending naar uw adres in orde, in een verpakking die gewoon door de brievenbus past. Zodat u er niet voor thuis hoeft te blijven. Wilt u nieuwe herensokken kopen? Bekijk het Puma Classic 2-pack Zwart en de andere kleuren die er beschikbaar zijn, om daar online een keuze uit te maken.