Calvin Klein Quartersokken

Calvin Klein quarter sokken komen boven de schoen uit en bedekken de enkel. Beschikbaar voor zowel dames als heren. Mooie sokken, te bestellen in diverse kleuren. Subtiel voorzien van het herkenbare logo en gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Fijne sokken om dagelijks te dragen, zowel zakelijk als casual goed geschikt.

Toont alle 8 resultaten

Quartersokken Calvin Klein

De Calvin Klein Quarter sokken bestelt u bijna altijd per 2 paar. Dat is goed nieuws, omdat u ze op die manier extra voordelig in huis kunt halen. De sokken zitten heerlijk comfortabel, hebben een leuke sportieve look en verdwijnen vervolgens in veel van de schoenen. Dat wil zeggen, dankzij de quartersokken is het goed mogelijk om ze te dragen zonder dat anderen dit zullen zien. Dus draagt u graag enkelaarsjes of andere hoge schoenen? Met deze Calvin Klein sokken of bijvoorbeeld die van Levi’s zijn ze niet of nauwelijks zichtbaar, dus zorgt u eenvoudig voor een geweldige combinatie.

Fijne comfortabele sokken

De quartersokken van Calvin Klein zijn op die manier goed geschikt voor iedere dag. Het zijn heerlijk comfortabele sokken, die u eigenlijk voor iedere gelegenheid goed kunt dragen. Dus zoekt u naar een paar nieuwe favoriete sokken? De kans is groot dat u ze hiermee zal vinden.

Bestel de sokken in zwart met een wit accent of bekijk de andere kleuren en uitvoeringen die er beschikbaar zijn. Op die manier maakt u een mooie en goede keuze, bijvoorbeeld voor op de momenten dat de sokken wel zichtbaar mogen zijn. Bekijk online de Calvin Klein Quarter sokken en ook onze Falke sokken, we helpen u daarmee graag inspiratie op te doen.

 

Calvin Klein Quartersokken kopen

U kunt online een paar Calvin Klein Quartersokken kopen. We hebben de sokken gewoon op voorraad net als de sokken van Tommy Hilfiger. Dat betekent dat u ze zelfs de volgende werkdag al in huis kunt hebben. Dus bent u een beetje door uw damessokken heen of vindt u het gewoon tijd voor een paar mooie sokken? Bestel ze online. En bestelt u voor minimaal €39,95 aan onze sokken? Dan is de verzending helemaal gratis, dus betaalt u voor de Calvin Klein Quartersokken de laagste prijs.