Calvin Klein sokken Stanley Fine Stripe 2-pack Zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Vanaf € 7,99 Normale prijs € 11,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Een katoenen 2-pack met hand bewerkte teennaad en versterkte hiel voor extra comfort en duurzaamheid. Verkrijgbaar in twee maten. Deze zwarte Calvin Klein sokken worden verkocht per twee paar waardoor u toch voordelig herensokken van een topmerk in huis kunt halen! 1 sok van dit 2-pack Calvin Klein sokken kenmerkt zich door fijne horizontale strepen, de 2e sok heeft een effen zwarte kleur. Samenstelling: 79% katoen, 19% polyamide,2% Elastaan
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Zwart

De herensokken uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Zwart combineren de beste materialen van een topmerk met een met de hand bewerkte teennaad en een versterkte hiel. Het resultaat? Sokken met een fijn draagcomfort, een lange levensduur en dankzij het 2-pack bovendien een scherpe prijs. Het is wat dat betreft de moeite waard om online het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Zwart met herensokken te bestellen, zowel in het zwart als in de andere kleuren die er online beschikbaar zijn.

Herensokken met hand bewerkte teennaad

De herensokken uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Zwart hebben een met de hand bewerkte teennaad. Het grote voordeel daarvan is dat u er in uw schoenen nauwelijks iets van zal merken dat u de sokken draagt. Het merk heeft hiermee oog voor de kleinste details, waardoor de sokken op geen enkele manier zorgen voor irritatie. In plaats daarvan kunt u met het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Zwart voor herensokken rekenen op een fijn draagcomfort in uw schoenen, zelfs wanneer u daar intensief op loopt.

Versterkte hiel en in 2 maten

De herensokken uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Zwart zijn bovendien standaard voorzien van een versterkte hiel, door gebruik te maken van 24% polyamide. Het is een aanvulling op de 72% katoen in de schoenen en bovendien de 2% elastaan voor gemakkelijk aan- en uittrekken.

Uiteraard is het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Zwart met herensokken beschikbaar in twee verschillende maten. Het gaat om maat 39 - 42 en maat 43 - 46, zowel voor de kleine als de grotere voeten. De beide maten hebben de versterkte hiel en de met de hand bewerkte teennaad, zodat u altijd kunt rekenen op een fijne pasvorm en een prettig draagcomfort.

Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Zwart kopen

Het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Zwart met herensokken kunt u eenvoudig online kopen, we zorgen er vanuit onze eigen voorraad voor dat we daar direct voor u mee aan de slag gaan. Dankzij de snelle verzending naar uw adres kunt u die vlot passen en meteen dragen. Bestel online het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Zwart met herensokken en profiteer van onze scherpe prijzen of bekijk ook de andere kleuren en modellen die er beschikbaar zijn.