Calvin Klein sokken Stanley Fine Stripe 2-pack Dark Navy

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Vanaf € 7,99 Normale prijs € 11,99
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Een katoenen 2-pack met hand bewerkte teennaad en versterkte hiel voor extra comfort en duurzaamheid. Verkrijgbaar in twee maten. Deze Calvin Klein sokken worden verkocht per twee paar waardoor u toch voordelig herensokken van een topmerk in huis kunt halen! 1 sok van dit 2-pack Calvin Klein sokken kenmerkt zich door fijne horizontale strepen, de 2e sok heeft een effen donkerblauwe kleur. Samenstelling: 79% katoen, 19% polyamide,2% Elastaan
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Dark Navy

De herensokken uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Dark Navy zorgen voor een mooie donkere kleur, die u eenvoudig kunt combineren met zowel een casual als een zakelijke outfit. U heeft de keuze uit twee verschillende maten. In de beide gevallen kiest u voor een voordelig 2-pack, terwijl u wel gewoon kunt rekenen op het gebruik van topmaterialen zoals katoen, polyamide en elastaan. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om online de herensokken uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Dark Navy te bestellen en daarmee te investeren in goede kwaliteit.

Herensokken in 2 maten

De herensokken uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Dark Navy zijn beschikbaar in twee verschillende maten: 39 - 42 en 43 - 46. Kies op basis daarvan de grootte van de sokken die u nodig heeft, bijvoorbeeld aan de hand van de schoenen die u draagt.

Onafhankelijk van de maat die u kiest is er in de sokken sprake van een versterkte hiel en een met de hand bewerkte teennaad. Dat zijn twee elementen in de herensokken uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Dark Navy, die er samen voor zorgen dat u kunt rekenen op maximaal comfort en een lange levensduur.

Voordelig 2 pack van topmaterialen

Tegelijkertijd kiest u met het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Dark Navy voor een voordelige aanbieding voor herensokken van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het 2-pack combineert twee paar sokken voor een lage prijs. Ondertussen kunt u rekenen op het gebruik van 72% hoogwaardig katoen, 19% polyamide voor meer stevigheid en 2% elastaan om de sokken gemakkelijk aan en uit te kunnen trekken. Het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Dark Navy met herensokken van dit topmerk vormt daarmee een heel aantrekkelijke keuze.

Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Dark Navy

U kunt het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Dark Navy met herensokken uiteraard eenvoudig online kopen, daar hoeft u de deur niet meer voor uit. Het is voldoende om ons aan te geven welke maat u nodig heeft en hoeveel van de sokken u wilt bestellen. Wij gaan er meteen mee aan de slag vanuit onze eigen voorraad. Dat betekent vervolgens dat u de herensokken uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Dark Navy snel in huis heeft en u die meteen kunt passen of kunt dragen.