Calvin Klein sokken Stanley Fine Stripe 2-pack

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 11,95

* Verplichte velden

Een katoenen 2-pack met hand bewerkte teennaad en versterkte hiel voor extra comfort en duurzaamheid. Verkrijgbaar in twee maten.
Deze Calvin Klein sokken worden verkocht per twee paar waardoor u toch voordelig herensokken van een topmerk in huis kunt halen!
1 sok van dit 2-pack Calvin Klein sokken kenmerkt zich door fijne horizontale strepen, de 2e sok heeft een effen zwarte kleur.

Samenstelling: 79% katoen, 19% polyamide,2% Elastaan

Details

Details

Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Assortiment

Het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Assortiment met herensokken is een zowel esthetisch als kwaliteit uitstekende keuze. De sokken combineren twee mooie modellen, één voorzien van fijne lijntjes en de andere in een mooie effen kleur. Tegelijkertijd is er sprake van het gebruik van hoogwaardige materialen en bijvoorbeeld een versterkte hiel. Op die manier kunt u met de herensokken uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Assortiment rekenen op een lange levensduur, dankzij een hoge slijtvastheid.

Herensokken met versterkte hiel

Die versterkte hiel in de herensokken uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Assortiment zorgt ervoor dat u ze dagelijks kunt dragen, zonder dat de sokken snel zullen verslijten. Ze vormen op die manier een goede investering in kwaliteit, waarmee u er eenvoudig voor kunt zorgen dat de sokken veel langer meegaan dan u gewend bent.

De herensokken uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Assortiment zijn gemaakt van 72% katoen en 2% elastaan. Daarnaast is er gebruik gemaakt van 19% polyamide, om er daarmee voor te zorgen dat de sokken op een zeer hoogwaardige wijze in elkaar zitten.

In 2 maten en voordelig 2-pack

Het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Assortiment is standaard beschikbaar in 2 maten, zodat u voor de herensokken kunt aangeven welke maat u nodig heeft. U heeft de keuze uit 39 - 42 voor de kleinere voeten en uit 43 - 46 voor de grotere voeten.

Welke maat u ook kiest, u zorgt er met het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Assortiment voor herensokken eenvoudig voor dat u voordelig sokken van de beste kwaliteit kunt kopen. Dankzij het 2-pack krijgt u twee paar sokken, terwijl u daar standaard een scherpe prijs voor betaalt.

Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Assortiment kopen

We slagen er online in om de kosten laag te houden, waardoor we het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Assortiment met herensokken voordelig kunnen aanbieden. Dat komt de kwaliteit ten goede, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft en zonder dat u een hoge prijs betaalt. Het is wat dat betreft de moeite waard om online een 2-pack herensokken te bestellen. We gaan er meteen mee aan de slag, zodat u de herensokken uit het Calvin Klein Stanley Fine Stripe 2-pack Assortiment vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft. 

Extra informatie

Extra informatie

Merk Calvin Klein