Sale

Calvin Klein Scotty 3-pack witte sportsokken

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 11,99

Aanbieding € 6,99

Dit 3-pack herensokken van Calvin Klein bevat 3 paar Witte sokken.
Deze sokken hebben een verstevigd voetbed voor extra draagcomfort.
Aan beide zijde van de sok is ter hoogte van de kuit het Calvin Klein logo zichtbaar.
Deze sok is verkrijgbaar in 1 maat, 40-46

Samenstelling: 75% katoen, 20% polyester, 3% polyamide en 2% Elastine.

Details

Details

Calvin Klein Scotty 3-pack Sportsok Wit

Het Calvin Klein Scotty 3-pack Sportsok Wit combineert 3 paar mooie witte Calvin Klein sokken. Uitstekend van kwaliteit en met de merknaam ter hoogte van de kuit. Het zijn sokken gemaakt van de beste materialen, dankzij bijvoorbeeld de toevoegingen van polyamide en elastine. Samen zorgen de materialen voor duurzame sokken, zodat u het Calvin Klein Scotty 3-pack Sportsok Wit meerdere seizoenen kunt gebruiken.

Merknaam ter hoogte van de kuit

De Calvin Klein sokken uit het 3-pack hebben de merknaam ter hoogte van de kuit staan. Dat zorgt voor een mooi contrast in de sokken en een mooie esthetische uitstraling. Tegelijkertijd zijn de sokken extra hoog uitgevoerd, zodat ze goed blijven zitten tijdens het sporten. Wat dat betreft zit het Calvin Klein Scotty 3-pack Sportsok Wit op een uitermate functionele manier in elkaar, terwijl er tegelijkertijd rekening gehouden is met het ontwerp daarvan.

Calvin Klein sokken van de beste materialen

Het Calvin Klein Scotty 3-pack Sportsok Wit met Calvin Klein sokken is gemaakt van de beste materialen. Het gaat om een combinatie van 75% katoen, met 20% polyester, 3% polyamide en 2% elastine. Dit laatste is goed voor de ideale pasvorm, terwijl de polyamide in de sokken bijdraagt aan de levensduur daarvan. Katoen en polyester zorgen voor een prettig draagcomfort in de sportsokken van Calvin Klein. Op die manier kiest u met het Calvin Klein Scotty 3-pack Sportsok Wit voor hoogwaardige sokken, die dankzij de combinatie van 3 paar per stuk bovendien niet veel hoeven te kosten.

Calvin Klein Scotty 3-pack Sportsok Wit kopen

Het Calvin Klein Scotty 3-pack Sportsok Wit met Calvin Klein sokken kopen? Dat kan eenvoudig online, u hoeft alleen maar aan te geven hoeveel van de sokken u wilt ontvangen. De sokken zijn beschikbaar in de maat 40 - 46, waardoor die u bovendien goed zullen passen.

Met de sokken bestelt u voor meer dan de minimale bestelwaarde van €20, waardoor u geen verzendkosten hoeft te betalen. Bovendien maken we gebruik van brievenbuspost voor het Calvin Klein Scotty 3-pack Sportsok Wit, zodat u daarvoor niet thuis hoeft te blijven. 

Extra informatie

Extra informatie

Merk Calvin Klein