Calvin Klein Jason sokken Quarter 3-pack Logo Wit

Vanaf € 9,95 Normale prijs € 22,95
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen
Dit 3-pack enkelsokken van Calvin Klein bevat 3 paar witte sokken. Deze sokken hebben een verstevigd voetbed voor extra draagcomfort. Aan beide zijde van de enkel is het Calvin Klein logo zichtbaar. Deze sok is verkrijgbaar in 1 maat, 40-46Samenstelling: 76% katoen, 12% polyester, 10% polyamide en 2% Elastine.
  • ✓ Gratis verzending vanaf € 30,-
  • ✓ Gegarandeerd door de brievenbus
  • ✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Calvin Klein Jason Quarter 3-pack Logo Wit

Het Calvin Klein Jason Quarter 3-pack Logo Wit bevat 3 paar witte sokken. Goed van kwaliteit en met een mooie neutrale uitstraling. Voorzien van de merknaam ter hoogte van de enkels, waardoor de sokken toch een mooi contrast laten zien.

De herensokken van Calvin Klein zijn beschikbaar in de maat 40 - 46 en zijn uitgevoerd in een combinatie van hoogwaardige materialen. Samen zorgen ze voor Calvin Klein sokken van goede kwaliteit, die gemakkelijk meerdere seizoenen meegaan.

Herensokken in maat 40 - 46

U kunt online het Calvin Klein Jason Quarter 3-pack Logo Wit kopen. Daarmee kiest u voor 3 paar herensokken van dit merk, voordelig beschikbaar en in de maat 40 - 46. Dat voorkomt dat u een keuze dient te maken uit de verschillende maten. In plaats daarvan kunt u er vanuit gaan dat de sokken een fijn draagcomfort bieden, op basis van de juiste pasvorm.

Calvin Klein sokken van de beste materialen

Voor de Calvin Klein sokken heeft het merk gebruik gemaakt van de beste materialen. Het gaat om een combinatie van 76% katoen voor een goede vochtregulatie, samen met 12% polyester. Dankzij de toevoeging van 10% polyamide in het Calvin Klein Jason Quarter 3-pack Logo Wit gaan de sokken aanzienlijk langer mee. De 2% elastine is tenslotte goed voor de ideale pasvorm van de sokken, zodat die netjes om uw voet sluiten. Daardoor merkt u nauwelijks dat u de sokken aanheeft.

Calvin Klein Jason Quarter 3-pack Logo Wit kopen

Het Calvin Klein Jason Quarter 3-pack Logo Wit met witte sokken kopen? Dat kan eenvoudig online, we hebben ze in voldoende mate op voorraad. We zorgen er daarmee voor dat u online sokken kunt kopen, waarvan we de verzending naar uw adres vervolgens snel in orde maken.

We maken voor het verzenden van de Calvin Klein sokken gewoon gebruik van brievenbuspost. Dat betekent dat u er niet voor thuis hoeft te blijven. Bovendien kunt u voor het Calvin Klein Jason Quarter 3-pack Logo Wit gebruik maken van gratis verzending, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.