Calvin Klein sokken Carter Casual 2-pack

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 11,95

Aanbieding € 10,76

* Verplichte velden

Een katoenen 2-pack met hand bewerkte teennaad en versterkte hiel voor extra comfort en duurzaamheid. Verkrijgbaar in twee maten.
Deze Calvin Klein sokken worden verkocht per twee paar waardoor u toch voordelig herensokken van een topmerk in huis kunt halen!

Samenstelling: 76% katoen, 22% polyamide en 2% Elastine.

Details

Details

Calvin Klein Carter Casual 2-pack Assortiment

Een paar Calvin Klein Carter Casual 2-pack Assortiment herensokken combineert verschillende mooie kleuren, waardoor u die goed kunt combineren met verschillende outfits. De sokken zijn dankzij de hoogwaardige materialen zeer goed van kwaliteit en bovendien beschikbaar in twee verschillende maten. Op zoek naar Calvin Klein herensokken in 39 - 42 of voor de grotere voeten op zoek naar 43 - 46? In de beide gevallen zijn de Calvin Klein Carter Casual 2-pack Assortiment goed geschikt, dankzij de gekleurde sokken in de beide maatgroepen.

Calvin Klein sokken

De Calvin Klein sokken voor heren worden per paar verkocht, waardoor u er met een enkele aanbieding eenvoudig voor zorgt dat u twee paar nieuwe sokken kunt bestellen. Dat betekent dat de mooie Calvin Klein Carter Casual 2-pack Assortiment herensokken niet veel hoeven te kosten, terwijl u aan de andere kant toch kunt rekenen op uitstekende kwaliteit. U maakt gebruik van sokken van een topmerk, zonder dat u daar de prijs voor betaalt die u wellicht zou verwachten van een paar sokken van Calvin Klein.

Herensokken in mooie kleuren

De herensokken van Calvin Klein zijn beschikbaar in mooie kleuren. De donkerblauwe en grijze variant laten zich gemakkelijk combineren met een casual of een meer zakelijke outfit. Het gebruik van de best mogelijke materialen zorgt ervoor dat de Calvin Klein Carter Casual 2-pack Assortiment herensokken een zeer duurzaam en kwalitatief goed karakter hebben. De sokken bestaan uit 76% katoen, 22% polyamide en 2% elastine. Die laatste twee materialen versterken het katoen en zorgen er bovendien voor dat u de sokken soepel aan en uit kunt trekken.

Herensokken kopen

Een paar Calvin Klein herensokken kopen en daarvoor op zoek naar een aantrekkelijke aanbieding? De Calvin Klein Carter Casual 2-pack Assortiment herensokken vormen dan een uitstekende keuze. Bekijk daarnaast ook de sokken in bijvoorbeeld antraciet en beige, zodat u meerdere kleuren met elkaar kunt combineren. De verschillende mooie herensokken kunt u online kopen, wij zorgen ervoor dat u de Calvin Klein Carter Casual 2-pack Assortiment vervolgens zo snel mogelijk ontvangt. 

Extra informatie

Extra informatie

Merk Calvin Klein