Alfredo Gonzales

Alfredo Gonzales

Alfredo Gonzales: een Mexicaan met een verhaal. Met 100 peso’s verliet hij zijn geboortedorp om zijn geluk in New York te vinden. Alfredo Gonzales werkte jaren in een sokkenfabriek waar Gonzales op het idee kwam om zijn eigen sokkenlijn op te zetten. Het resultaat: hippe sokken met unieke en kleurrijke designs.

✓ Binnen 2 dagen via de brievenbus geleverd

✓ Alfredo Gonzales sokken gratis verstuurd vanaf € 25,-

Alle Alfredo Gonzales sokken:

45 artikel(en)

per pagina

45 artikel(en)

per pagina

Hippe sokken van Alfredo Gonzales

Alfredo Gonzales is een hip sokkenmerk dat in een paar jaar tijd de wereld heeft veroverd. Het verhaal gaat dat de arme Alfredo Gonzales met slechts 100 peso’s en een ezel vanuit zijn geboortedorp in Zacatecas naar New York trok om zijn geluk te beproeven. Toen hij aankwam in New York, ging hij aan de slag bij een sokkenfabriek.

Na een paar jaar besloot hij om voor zichzelf te beginnen en sokken te customizen. Dat deed hij door knopen die hij vond op straat op de sokken aan te brengen. Ook gebruikte hij hippe patronen om sokken een uitgesproken karakter te geven. Zijn hippe sokken kwamen steeds meer in de belangstelling bij de New Yorkers maar ook in Europa vonden zijn sokken een gewillig publiek. Inmiddels zijn Alfredo Gonzales sokken over de hele wereld te vinden. U herkent Alfredo Gonzales sokken door de unieke prints en kleurrijke designs. Het credo van Alfredo Gonzales:

‘Good life, Gonzales life’

 

Alfredo Gonzales sokken via de brievenbus geleverd

Het voordeel van Sokkendirect.nl: sokken die u bestelt, worden altijd geleverd in een verpakking die door de brievenbus past: hoe groot uw bestelling ook is. Daardoor hoeft u niet thuis te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. Daarnaast zijn de verzendkosten al gratis bij bestellingen vanaf € 25,-. Wanneer u de sokken van Alfredo Gonzales bestelt, worden ze binnen 2 werkdagen in uw brievenbus geleverd.

 

Klantenservice

We helpen u graag verder bij vragen over uw bestelling of wanneer u een verkeerde maat heeft besteld. Bestellingen kunt u binnen 14 dagen eenvoudig retourneren. Neem contact op met onze klantenservice:

 

06-22770206   info@sokkendirect.nl